[多圖]PS4 - 當初你廖仔 去賣假都不驚怕 出咗MV啦!!!

948 回覆
416 Like 9 Dislike
睇下可唔可以推到去多啲fb page
而家唔夠多人知

巴打有無咩提議 可以sd去d咩fb page

呢單野真係好少人留意

我都唔知 可能搵啲未咁出名嘅page? 例如柒菇碌叔叔 以前高登音樂台啲歌閒閒地都幾萬views 但係我google過下又唔見有啲咩page share嗰啲歌
不過呢個post有個敗筆係條link撳唔到 如果唔係可能已經引多好多人撳

btw,柒菇碌叔叔係咪收咗山?我send咗俾花生佬,唔知肯唔肯share
同廖仔拜個早年
想問下件事最新情況係點
想問下件事最新情況係點

而家海關覆咗話處理緊

另外我地整咗個mv,請大家多多share等多d人知廖仔d衰野(最好幫手搵下有咩page可以幫手轉貼),令大家一聽到隻歌就諗起廖仔呃人
想問下件事最新情況係點

而家海關覆咗話處理緊

另外我地整咗個mv,請大家多多share等多d人知廖仔d衰野(最好幫手搵下有咩page可以幫手轉貼),令大家一聽到隻歌就諗起廖仔呃人

收到
想問下件事最新情況係點

而家海關覆咗話處理緊

收到

等陣去貼埋carousell個page提大家小心騙徒,等以後無人敢買佢d二手野

留咗幾之後,幾個假acc都俾人block哂,去唔到留言,
有無巴打可以幫一幫手

呢個係乜黎?
啱啱pm咗lihkg個fb page 希望佢哋可以幫手宣傳下

首歌唱得好好聽
支持支持!

有無巴打可以幫一幫手

呢個係乜黎?

facebook彈出黎話我個acc係假,要我提供身份證明
首歌唱得好好聽
支持支持!

係BbMajor巴打唱架,有興趣可以去佢soundcloud支持下
https://soundcloud.com/adrianwong23/hwxmsu4bwwpk

有無巴打可以幫一幫手

呢個係乜黎?

facebook彈出黎話我個acc係假,要我提供身份證明

用釘尿尿身分開?
liu.daniel.98871

呢個唔知流定堅?
liu.daniel.98871

呢個唔知流定堅?

呢個新ig?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞