[多圖]PS4 - 當初你廖仔 去賣假都不驚怕 出咗MV啦!!!

948 回覆
416 Like 9 Dislike
究竟而家咩情況
單野跌到落地核度
單野跌到落地核度

樓主都唔見咪
其實過咗咁耐樓主都無上過水大家都知咩事
利申:無入the group
廖仔屋企人有mon post係真嘅,佢屋企人係候志強嗰派啲人
所以佢地好要面,估計廖仔或者佢屋企人已經私底比咗幾千蚊當事人解決咗
廖仔屋企人有mon post係真嘅,佢屋企人係候志強嗰派啲人
所以佢地好要面,估計廖仔或者佢屋企人已經私底比咗幾千蚊當事人解決咗

樓主係咪已經放棄 係就取消留名

城之內也條白痴仔話事主會出黎交代架
屌你,下次放game話九成新連code

不過個code用撚左,係包code紙咁解都得啦

屌你
屌你,下次放game話九成新連code

不過個code用撚左,係包code紙咁解都得啦

屌你

都得喎

係咪架

係咪架
樓主咁樣潛水 個名應該會臭
樓主呢

或者咁睇,樓主係學生哥,1500嚟講對於一個無做嘢嘅學生都係一個唔細嘅數目。
我諗樓主開頭擺廖仔出嚟都係想借連登宣洩下,唔想再有其他受害人,當然都想攞返舊錢。
而家樓主頭兩個目的達到咗,如果廖仔或者廖仔屋企人想比幾千蚊私了,站在一個無收入或者無咩收入嘅學生哥角度,樓主攞返舊錢其他都唔難理解。
咁樓主所有目的達到咗,收完錢自然要潛水唔出聲,其他連登仔再點搞廖仔樓主都阻止唔到。
我只係想講,你地繼續點玩我無意見,只希望大家放過樓主,始終樓主係受害人。

利申:花生友

或者咁睇,樓主係學生哥,1500嚟講對於一個無做嘢嘅學生都係一個唔細嘅數目。
我諗樓主開頭擺廖仔出嚟都係想借連登宣洩下,唔想再有其他受害人,當然都想攞返舊錢。
而家樓主頭兩個目的達到咗,如果廖仔或者廖仔屋企人想比幾千蚊私了,站在一個無收入或者無咩收入嘅學生哥角度,樓主攞返舊錢其他都唔難理解。
咁樓主所有目的達到咗,收完錢自然要潛水唔出聲,其他連登仔再點搞廖仔樓主都阻止唔到。
我只係想講,你地繼續點玩我無意見,只希望大家放過樓主,始終樓主係受害人。

利申:花生友

攞翻舊錢 上嚟交代有咁難?

係咪架

大大隻字寫住'估計' 你係盲定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞