[BL]第203回召喚腐男腐女 Merry Christmas with 眾男男

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

其實偽娘應唔應該劃係BL範圍內
成日有d偽娘題材落bl tag但好明顯係畫女硬說男 有少少被欺詐既感覺
博多豚骨拉麵果種至少畫反男人骨架同男配音我就覺得可以
但就算真bl都可以畫到受好似女
比你揀 黑色⚫️定白色⚪️
https://lih.kg/950854
佢話係男就係男架啦
你呢個咩黎?
我覺得要睇返個偽娘係存在喺男性向定女性向作品
黑色正
唔鐘意睇偽娘.. love stage個程度已經唔鐘意......
我鍾意偽娘啊 但要睇邊種
三次元我ok
但二次元跟本女仔 又要話係男..
三次元 要睇樣,真係要睇樣
二次元基本上睇畫風 骨架好重要

好似講完都係睇樣
我話呢 而家好多bl漫都塗白重要部位或直頭冇畫J
咁同To Love 一樣唔可以列入18禁啦係咪?
只要個受唔係成日哭哭啼啼我都可以接受
Make me bark/做我的狗 韓漫嚟 d肉好好J
三次元就算係明星都好少j得落既偽娘

二次元都係睇骨架 好似自稱男生的甘親果種就完全唔覺係男人
有扑野畫面就計十八禁?
有睇過d作者後記話其實都會畫埋條J出嚟 但公開果時都會塗白佢 雖然唔明咁點解要畫
正常係咁
塗白簡直浪費藝術
咁都要睇show咗幾多嘅

如果有做愛情節=18禁嘅話好多荷李活電影都會變18禁
但係bl嘅受畫到好似女同真係偽娘作品(eg女裝山脈)應該係兩回時?

其實偽娘應唔應該劃係BL範圍內
成日有d偽娘題材落bl tag但好明顯係畫女硬說男 有少少被欺詐既感覺
博多豚骨拉麵果種至少畫反男人骨架同男配音我就覺得可以
但就算真bl都可以畫到受好似女
但係bl嘅受畫到好似女同真係偽娘作品(eg女裝山脈)應該係兩回事?
係2回事
但有啲似
遊樂園同雪山篇之後尚應該係接納左范 至少唔想再將老母既形象投射到佢身上(一開始迫范著老母D衫)
但當范提議互相稱呼"babe/親愛的"後尚唔小心將范認錯左做老母(因為以前老母都試過咁叫佢) 而當下范聽到都有露出拒抗既表情(之後即刻改口叫反名) 所以尚又開始猜疑
中同做愛果段睇分鏡似係尚FF出嚟 范被叫錯名受傷係真 但應該未去到嫌隙返尚既地步 不過嚟部都應該就嚟埋尾 連當初包庇尚個差佬都開始懷疑尚 只要兩個主角一齊不論生死我都當HE了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞