[BL]第203回召喚腐男腐女 Merry Christmas with 眾男男

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

中一二鍾意大姐姐
依家淪落變沉迷小妹妹了
我以前覺得始源靚仔 依加覺得係東海
最近覺得monsta x個shownu好正 硬係覺得佢好似某套韓漫入面既角色
海係好靚仔呀但我鐘意少年時代嘅佢嘅樣多好多
當年本身就算係粉絲都因為造型差d唔諗住睇華麗的挑戰台劇版
(反而係睇左少少動畫版mamo配嘅不破尚幾可愛先睇翻台劇版)
Btw海又好始源都好都唔係我初心加本命黎
只能講就算符合我審美觀都唔係我心目中嘅第一
女仔我會變很大
一時鍾意可愛一時鍾意御姐一時鍾意身材好一樣鍾意氣質型
最近幾buy齊藤飛鳥嘅樣
惡趣味魏洲巴
我都鍾意睇路人prank
我就係睇華麗的挑戰先知道佢地兩個
可能因為本身有睇原作 始源個角色討喜好多所以覺得佢靚仔d
但男星多數都係睇性格/才能嚟follow多過睇樣
好正常呀
好多非kpop粉對suju印象都淨係停留係sorry, sorry同始源東海(有人淨係識始源咋)
華麗的挑戰就係點解台灣對suju印象咁深刻嘅原因
起碼佢地有係台灣留過套劇先啦不論套劇反映好定壞
我由傳話係言承旭同陳喬恩拍時已經留意緊華麗的挑戰
冇諗到最後係由我偶像拍
我係男女都好 樣重要性格同實力更重要
[年經] 一人一條柒到唔能夠睇完嘅片

http://lih.kg/cdKADS

關家姐
阿輝
其實我諗左好耐咩係suju
算算地

呢張圖真係好撚正
仆你個街 亞視黎既?
DL左好耐 比你講到降低晒睇既意欲
但我睇嗰陣真係一路都咁諗,搞到我好出戲
但係戴眼鏡果個好正喎
利申:眼睛控
咁煎pan1定0
應該係1,因為個故事都無特別講明
一啲都唔似啦
矮過人眼又細咁
唔似咩
唏呀唏呀唏呀唏呀唏 能拍拖邊個想轉基

http://lih.kg/cedBHS

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞