[BL]第203回召喚腐男腐女 Merry Christmas with 眾男男

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Ot pay係咪好高?
爽yy
咁好 我公司ot冇補水
有冇人有睇非天夜翔嘅奪夢?
搵咗宝井理人畫封面
咁勁?
利申 冇睇
圖? 有冇肉?
未有圖呀
我冇睇,諗著上嚟問吓有冇人睇過/好唔好睇咋
但我睇過佢幫日本bl作家畫啲插圖 好普通
記得以前有買過一本佢插畫既小說 但個故事真係好一般
而家好多日本人都成日開WEIBO奶RMB

宝井理人我睇過佢一章非BL漫作品乍, 都OK, 故事唔係佢作
但知道唔係BL後就棄左
我覺得佢畫風屬於大路果種
未睇過佢畫插畫啲小說
日本淨係睇過幾個作家咋
有邊啲? 淨係知すず屋開咗
但佢平時post啲嘢咁裸露 都唔知點post喺微博
宝井理人開咗新一般向 睇咗少少好似ok

為咗細妹去做聲優
啲人話佢開咗兩個一般向坑 都冇時間畫bl可能想退圈
我記得佢有本一般向叫育種者 又係發現唔係BL所以棄左
我ok鐘意佢d畫風既 最初睇果幾本BL就係佢本星期戀人同只有花知道 10count都初都有追 但廿幾話都未上到本壘就棄左
好多日本聲優,演員都有WEIBO ACC
我冇特別FO,都係有時見人fwd先知

畫得BL漫都應該骨灰腐女, 會諗退圈嗎
咁漫畫家有人搵佢畫 可能多D錢, 都可以多向發展
畫得多男角都想畫下裙仔(好似係)
星期戀人我睇過真人版 勁悶 正常日本BL片水準
啱啱開始睇bl都係睇星期戀人同花知道 好好睇
10count 攻受劇情都唔係我杯茶
育種者我都棄咗
冇留意 我淨係follow漢化組
佢聲優同育種者都係佢自己作
聲優嗰本月刊嚟,仲邊有時間畫bl

好似好多bl漫畫家都去咗畫一般向
紀伊カンナ,ためこう,田中(不過田中嗰本腐腐哋都ok
漫改真人真係冇睇過幾套係ok
最初睇BL d人就話要睇宝井理人同緒川千世先
咁宝井理人都唔係第一次畫一般向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞