【互動故】追女仔﹝10﹞

949 回覆
900 Like 9 Dislike
「我帶你返去。」

「唔好!」鬼佬不放手:「佢想留喺到!」

「佢有性病!你哋點解會咁想要佢?!」我編個連強姦犯都要猶豫一下的籍口。

「咩⋯咩話,我知道,你係呃我哋。」鬼佬們不相信。

「AIDS!只要唔小心掂到一下,你成世都玩完,你哋鬼佬仲可以周圍食其他女,但呢個女仔就放過佢。」

「唔會真係有呱⋯⋯你肯定呃人⋯⋯」鬼佬們口上說不信,身體已經有些猶豫,不再捉住陳志慧的手。

「你哋啱啱都抽夠水,就放佢走,信我。」我說下去:「你想AIDS跟一世,定宜家爽得過一晚。」

「屌⋯⋯」兩名鬼佬不歡而散。

性病這招果然有點用⋯⋯

之後,我就把陳志慧送返偉倫堂,那裡有專人將她送返到房間去。既然答應過陳志明,就沒理由讓陳志慧有危險,儘管他哥多麼變態,而且夜場裡不是你有性病,就是我有性病,根本是一場機率。

回少林寺宿舍前,陳志明又在門口早早守候:「喂,有冇幫我睇住個妹,今日佢又唔知去咗邊,打電話又唔聽。」

我應該⋯⋯
----------------------------
A:如實回答
B:編個籍口
B
A
B
吸毒洋腸臭雞

拍佢片四圍post警世啦

It狗主角終於可以一展身手
a
B
A
b
B
煮死隻mk妹
B
b
「佢好似同偉倫班友開緊Party呱。」

「仆街妹!」陳志明掉棄煙頭,用腳踩爛:「又唔生性,好好咁讀書,係要玩玩玩。」

「你著緊佢都有理由嘅⋯⋯不過唔好太走火入魔。」我話中有意。

「佢睇少陣都死喇!你知唔知佢小學五年級嗰陣,有個阿叔突然話請佢食糖,好彩我及時出現,再屌到嗰阿叔仆街!如果唔係?佢玩完喇!」陳志明怒形於色,彷如歷歷在目:「仲有你初中玩咩交友app,識咗嗰男仔,好彩我有偷睇佢手機,跟蹤佢去咗邊,先知佢諗住上嗰男仔屋企。」

「之後⋯⋯」我問。

「之後我提早一日,直踩上去嗰男仔屋企,屌!原來條仔係肥阿叔嚟,同頭像完全唔同,佢真係差啲出事⋯⋯」陳志明越說越火。

「你都幫你阿妹斬咗幾多障礙⋯⋯」

「弊在佢越嚟越大,條路越離越偏⋯⋯」陳志明蹲下來,重新抽一枝新煙:「喂⋯⋯整唔整枝?」
---------------------------
A:接受
B:拒絕
B
B
B
B
點解成日有人引誘主角食煙
到底食咗煙會點

b
B
食煙呢個選項出左四五次囉喎
b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞