【互動故】追女仔﹝10﹞

949 回覆
900 Like 9 Dislike
又係YAG?
B唔洗諗,已經有小白
b
間酒吧叫YAG?
b
唔請好怪
「不了。」我面無表情地回答。

「你好嘢~~」他用半低不高的音,說:「不過好彩~呢到Gay佬免費嘅,老闆我要一杯Kamikaze Shot~」

「好~!」酒保回應。

「吓!?」我愣住:「咩gay佬免費‧‧‧‧‧‧」

「你唔知你身處咩地方咩~?」阿Jo托鄂仰視著我。

「咩地方!!!?」原本放鬆掉的下陰部位,我立即控制其收緊。

「愛德華同志酒吧。」她朋友張開雙手,彷彿歡迎著我加入這個大家庭。

「咁阿Jo你入嚟做咩?唔通你係‧‧‧‧‧‧」我震驚萬分。

「佢呢~就係貨真價實嘅女人。」她朋友搭住阿Jo膊頭,十分親密,令我有點懷疑是不是傳說中的扮gay追女仔。

「嚟宜間啊,仲安全出面嗰幾十間。」阿Jo低頭淺笑:「至少你喺到,可能意外受歡迎?」

「請問要點咩酒呢女士?因為你係女性,所以我哋要收錢,抱歉。」酒保恭敬地說。

「呃‧‧‧‧‧‧」阿Jo兩隻手指夾住嘴唇,左思右想:「你幫我點,既然係你請我。」

「咁‧‧‧請問有啲咩酒?」我不恥下問。
-------------------------
【哪杯較合適JOJO?】

A:Bloody Mary(濃郁傑作)
B:沸水加雞蛋(增強肌肉)
C:Malibu(香甜的氣味)
D:Pina Colada(沙漠的感覺)
C
B
b
B
b
B
B
B 滾水蛋
Btw計哂咁多個post 有5700個正評
「一杯水加蛋。」我下單。

其他雞尾酒單從名字看,都覺得會使阿Jo馬上醉掉,先來點安全的飲料吧。

「嚟,沸水加雞蛋,採用阿爾卑斯山流出嘅雪山泉水,而雞蛋係嚟自日本純天然農場出產,所以收費都其他酒差唔多,你唔好睇佢好簡單。」酒保見我點了這杯,馬上作出長詳的解釋。

「幾錢?」

「收你一百蚊。」

「哇阿爾卑斯山!?咁貴嫁咩‧‧‧‧‧‧」我暗暗驚訝。

轉念想想,如果不在其他們客人點的飲料收貴一點,他們鋪頭都難以營運。

【扣除$100元】
【尚餘$327元】

「要唔要加一盒神秘朱古力?只需要加五十蚊!」兼任酒保的老闆,很順便地推銷。

----------------------
A:購買
B:不購買
B
A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞