[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (25) PvP已推出

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我唔係想問nokia同鳳凰
我係想問舊個隻五星cresselia係咪會轉
我講得唔清楚真係唔好意思
我部垃圾電話個mon唔夠大 cap唔到下面
令你唔識碌落去睇 對唔住
下次我唔敢
係啵,原來有寫
唔該曬你

其實你知個到有,直接講咪得
兜咁大個圈咪又係講我知,又要攞個彩先
明明隻game裡面識字既就搵得到
聽完廢老話完咩就上黎問
唔餵到埋口就唔話自己唔知
擺到明係串你架 唔俾咩?
緊係唔知先上黎問
無話唔比你串
上得黎問都預左比人串

我回鍋得幾個星期,無睇到咁後既news
係我唔著,係我唔岩,對唔住
我下次會睇清楚先再上黎問
我已經打左好幾日對戰,無論同frd或者隊長,都未有進化石。 我啲frd反而有幾粒,有無人同我一樣咁無運
+1
屌呀
諗住點都執到隻利基亞
第一日返工行唔到遠 淨係見到月神喺附近
第二日周圍走 都淨係打到鳳王
第三日又要返工 附近五座塔一次5星都冇出過
玩咁多手機game
係呢隻game d老屎忽最撚on9
問兩句就話個game有notice發雞盲
就係因為一堆回鍋嘅都仲未記熟個版面
先問返d活動係邊
隻game有人回鍋湊下熱鬧好過黎黎去去嗰堆人玩
可以同fd交換寵嘅
但要用好多星塵
ex raid 出代歐奇希斯攻擊形態
因為俾N記block左以前個種「破解」方法,所以只能提供有限度服務
碌碌下發現堆舊寵入面原來有隻100iv水依
加好友 3846 8087 5525
你收嗲啦 係就一聲 唔係就兩聲 扮撚晒野屌鳩人 含bird啦你
用外掛咪幾爽 我鐘意飛去青衣又得 飛去天水圍又得 反正無人ban😂😂😂😂😂
本來想問點解啲回覆數無端端跳咗
登出咗之後睇返原來係有條一早Block左Block埋右嘅賤種入嚟呢個Post搞事

又要勞煩樓主幫手改頭Post template
此Post嚴禁外掛飛狗或無限分身參與討論
"早漏哥" (ID: 24121) / "9upperrrrrrr" (ID: 161126) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用以上賤種飛狗一切回應

其他外掛賤種
"人生失敗" (ID: 592)
"搶奬家姐研" (ID: 78546)
"歐陽儉" (ID: 66618)
"海馬囝" (ID: 28623)
"八支八支半" (ID: 27432)
"滑蛋豬扒飯" (ID: 31521)
"食得哂先至好嗌" (ID: 146063)
"辣椒真係好好食" (ID: 157862)
"紅魔法拉利" (ID: 27961)
"我只想嬉戲暢遊" (ID: 17761)
"面倒臭架仔" (ID: 29052)
"當年碌棍" (ID: 9115)
"柒頭叫我" (ID: 71959)

分身賤種
"和妳分開一百年" (ID: 131)
"預知未來者" (ID: 12097)
推返上嚟改一改內容, 請樓主幫幫手改template
本身有利基亞
但兩隻都唔高iv
想要隻80以上或者閃光
有個fd捉左隻閃光肯同我換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞