[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (25) PvP已推出

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
係 首要目標係上左LV30先
團體戰中 3星怪力 同4星班吉拉 可以打幾隻做住主力先
隻怪編咗入隊,強化唔到,原來係 bug 嚟
睇巴哈仲有人啲估係佢特別設計,廢時你升多咗 cp 打唔到啲 league
搵到打得既高iv照升可也
又可以同朋友換寵,好易出lucky,一次換廿幾隻實有出。
lucky 得好似都會iv90up,我自己係
上幾個回覆唔係話會扣vi
一係唔貨,一貨就貨$788嗰個
$8 100 PokeCoins - $0.08/PokeCoins
$38 550 PokeCoins - $0.069/PokeCoins
$78 1,200 PokeCoins - $0.065/PokeCoins
$158 2,500 PokeCoins - $0.063/PokeCoins
$318 5,200 PokeCoins - $0.061/PokeCoins
$788 14,500 PokeCoins - $0.054/PokeCoins

再加上7-11 / OK周不時都會做增值滿$500送多10%嘅優惠,$788係更加抵
我係飛狗 你地係步行狗

個人未升到30lv
係唔係升上去會變返垃圾
垃圾黎
200IV都冇用
開心左一陣

大阪
你睇人擺台擺咩,咪知咩係有用
蟹道樂真係擺蟹
土地問題 冇計
先唔講外掛狗分身狗批底狗等等
本身人口密度極高但道館又冇相應咁多
搞到玩家:道館比例嚴重失衡
呢啲Theme Gym永世唔駛旨意喺香港呢啲守館地獄見到

個gps 無lala郁左去對面馬路就俾我遇到
無啦啦解任開左隻100IV電擊獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞