[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (25) PvP已推出

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
做鍵盤戰士最撚叻,最醒係你啦柒頭
嬲豬牙😂😂😂😂👌👌👌👌
直接block柒d外掛狗算數啦
快撚d la block完記住跑出去捉pokemon
得鬼閒理你哩啲二手六咩
Nokia今日幾點完?
嗯嗯😂
本來想問點解啲回覆數無端端跳咗
登出咗之後睇返原來係有條一早Block左Block埋右嘅賤種入嚟呢個Post搞事

又要勞煩樓主幫手改頭Post template
此Post嚴禁外掛飛狗或無限分身參與討論
"早漏哥" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用此賤種飛狗一切回應

其他外掛賤種
"人生失敗" (ID: 592)
"搶奬家姐研" (ID: 78546)
"歐陽儉" (ID: 66618)
"海馬囝" (ID: 28623)
"八支八支半" (ID: 27432)
"滑蛋豬扒飯" (ID: 31521)
"食得哂先至好嗌" (ID: 146063)
"辣椒真係好好食" (ID: 157862)
"紅魔法拉利" (ID: 27961)
"我只想嬉戲暢遊" (ID: 17761)
"面倒臭架仔" (ID: 29052)
"當年碌棍" (ID: 9115)
"柒頭叫我" (ID: 71959)
"9upperrrrrrr" (ID: 161126)

分身賤種
"和妳分開一百年" (ID: 131)
"預知未來者" (ID: 12097)
想加好友互送
有意留fd code加人
每天都是送禮勤

恭喜 我最勁個條都係92
流星廢技 唔洗咸
依家有100啞鈴就咸啦
有無人長期交換禮物
8370 4500 5491
每日上線
其實啲rare candy點用先好
俾綠毛蟲好唔好?
5332 1746 4103 求加
聽公園啲阿叔講,聽日轉五星蛋?
但我上網搵唔到既,是咪阿叔尻噏?
返足三日工,半隻nokia都未見過
咁就無左
都唔算錯呀,鳳凰同路基亞係特別活動,星期六日一出三日,聽日就無
至於月神仲有一日多啲先下馬
後生細仔打機打到要靠搵廢老收風
而且連真假都判斷唔到 是咪可悲?
咁岩行過聽到佢地吹水,咪上黎問下
講真佢地成擔心機擺落去,日日打朝朝打,點都熟過我自己先啦
我又無你地咁pro,咪上黎問下
得罪曬

boss打到幾時呢d game入面一開就有
原來要打到好pro先睇到
得罪曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞