[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (25) PvP已推出

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

上面未有
我見佢易升好多
thx
咪一樣用咁多塵咁多糖
怪力可以打返黎,仲易升過佢啦
我幾隻都係火爆猴退化捉

4代大牙狸同唔得邊隻都係
大家聽日邊度捉
聽日要溫書

但都可能會去捉
本來想問點解啲回覆數無端端跳咗
登出咗之後睇返原來係有條一早Block左Block埋右嘅賤種入嚟呢個Post搞事

又要勞煩樓主幫手改頭Post template
此Post嚴禁外掛飛狗或無限分身參與討論
"一番槍" (ID: 24121) / "9upperrrrrrr" (ID: 161126) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用以上賤種飛狗一切回應

其他外掛賤種
"人生失敗" (ID: 592)
"搶奬家姐研" (ID: 78546)
"歐陽儉" (ID: 66618)
"海馬囝" (ID: 28623)
"八支八支半" (ID: 27432)
"滑蛋豬扒飯" (ID: 31521)
"食得哂先至好嗌" (ID: 146063)
"辣椒真係好好食" (ID: 157862)
"紅魔法拉利" (ID: 27961)
"我只想嬉戲暢遊" (ID: 17761)
"面倒臭架仔" (ID: 29052)
"當年碌棍" (ID: 9115)
"柒頭叫我" (ID: 71959)

分身賤種
"和妳分開一百年" (ID: 131)
"預知未來者" (ID: 12097)
推返上嚟改一改內容, 請樓主幫幫手改template
又改咗名
麻煩樓主幫手Update
提多次樓主個頭Post Template仲未改
隻賤種狗改咗名好耐
請樓主見此Post幫手Update
以我所知暫時未有4代寵會係百變
你索性用你pastebin個template改左佢加埋落去算啦
本來想問點解啲回覆數無端端跳咗
登出咗之後睇返原來係有條一早Block左Block埋右嘅賤種入嚟呢個Post搞事

又要勞煩樓主幫手改頭Post template
此Post嚴禁外掛飛狗或無限分身參與討論
"一番槍" (ID: 24121) / "9upperrrrrrr" (ID: 161126) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用以上賤種飛狗一切回應

其他外掛賤種
"人生失敗" (ID: 592)
"搶奬家姐研" (ID: 78546)
"歐陽儉" (ID: 66618)
"海馬囝" (ID: 28623)
"八支八支半" (ID: 27432)
"滑蛋豬扒飯" (ID: 31521)
"食得哂先至好嗌" (ID: 146063)
"辣椒真係好好食" (ID: 157862)
"紅魔法拉利" (ID: 27961)
"我只想嬉戲暢遊" (ID: 17761)
"面倒臭架仔" (ID: 29052)
"當年碌棍" (ID: 9115)
"柒頭叫我" (ID: 71959)

分身賤種
"和妳分開一百年" (ID: 131)
"預知未來者" (ID: 12097)
推返上嚟改一改內容, 請樓主幫幫手改template
又改咗名
麻煩樓主幫手Update
提多次樓主個頭Post Template仲未改
隻賤種狗改咗名好耐
請樓主見此Post幫手Update

早幾日見到唔記得左,岩岩改左
Thanks
等睇又死server
九公
為免聽日爆Post然後無人開,所以已經開定左,爆Post可以過個邊
櫻桃街公園
主場不能輸 沙田公園
community day啲 pkm 係咪好難有高iv 冇一隻有90up
係難d 但我自己次次都有2-5隻/150隻
好期待 第一次玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞