五等分的花嫁(2)

1001 回覆
21 Like 6 Dislike

夠薑就出Figure,我實買起曬全家
出土人既話,我一定買齊1 set
一set,五月再買多兩隻
套野而家都咁
完佐個時會唔會好多人痴線
五學ESSAY
零奈一定係四葉
仲勁過畢業論文
好痴線 本格推理漫畫
我睇緊推理漫畫?
今時今日既後宮戀愛漫畫唔加返少少新意點吸引到人

呢個POST經常出沒另外個兩套就係冇
on撚9 我話你知
寫得呢d野都係有夾帶自己d私心私貨落去
我睇曬都覺得佢on9
學不來最垃圾
PTGF 咪又係咁
PTGF有主線 角色pool細同有互動
學不來回合制之餘 角色好似唔同作品咁
仲有好多垃圾之處
我唔想再重覆再提套野有幾垃圾
其實暫時睇最尾1,2,3我都表接受到
但你話4,5後上贏就唔太服
4同5既前期戀愛鋪排幾乎係好低
比起戀情 友情方面個感覺似好多
1贏唔到點都講唔通
agger如果你話4,5最終嬴家,即係作者有心撚班支持最早表達心意既讀者
四葉個位 應該都係助拳人明眼人既身份架啦
負責係主角群入面幫手打下助攻幫下手
反而五月個定位好奇怪 再唔開始鋪排我諗都可以申請出局
理性睇就39可能性最大 因為作者比最多個人分數佢
但就係因為太高分數 我諗應該會拎黎做獻祭
所以得翻1同2鬥
有其他POST已經講緊五等分冇新番POST
呢個漫畫POST嘅(1)係黑鐵SIR喺10月開嘅(難得唔係求名POST)
趁就嚟爆POST又未開(3) 可以傾下
1) 黑鐵SIR繼續開(3) 唔另外開新番POST
不用分那麼細 大家都是五學家 未睇原作一係硬食劇透 一係去睇原作
我覺得原作其實係好值得每個禮拜追不過唔係人人有時間/心力啫
2) 開(3)註明係原作黨嘅綜合討論區 有睇原作繼續留喺度
冇睇嘅自己另起爐灶開[1月推理番]動畫POST
3) 開(3)後呢度淨係傾漫畫最新進度
另開新番POST就集中講動畫進度唔劇透 咁可以同新入坑交流
睇下大家想點
寫到天花龍鳳
政宗君都係我愛姬贏
仆街,講講下又好似覺得有啲道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞