五等分的花嫁(2)

1001 回覆
21 Like 6 Dislike

一、三開始內鬥了

笑容好正

5年後同爺爺既合照

又多一個迷團要解
五月推倒男主
睇樣大機會係1或者3
細機會係2
4、5都未有動機去推倒風太郎
反而似2/3,花花對眼冇咁殺氣

清少少既封面
究竟邊個推倒男主呢
2既性格要推倒男主一定唔會變裝
一係1 一係3
今章個個都扮五月,所以每個人都有可能,唔可以齋睇外表
一花
真係唔知邊個係拉鐘果個....但感覺上真係唔似123....最似五月
後宮end夢碎
又要估
好想快d睇新一話
屌 春場每次畫囡囡大特寫D神態都係好撚正
姿勢 眼神 個性 全部滿分
如果話今集真係錫咗就係新娘大熱嘅話
熱門程度1>3>2>>>>>4>5
先講兩個頂頭大熱 佢哋都唔會怕用五月個樣進攻 但動機就相反
一花係相信用五月樣嘅話風太郎就認唔出
放心為所欲為

三玖係相信就算係用五月樣 風太郎已經開始認得出係佢

一花心路歷程嘅變化好適合係呢個位派息俾佢
背景:一早知道三玖鍾意風太郎+唔小心聽到二乃表白
原本想讓俾三玖/怕俾二乃搶走

66話一花諗通咗唔想風太郎被奪走 所以放棄幫二乃睇水
今集焗桑拿嗰時話自己至憎投降 向三玖宣戰
有前面鋪墊下發起攻勢個機會都好合理

三玖67話已經食到甜頭 唔會好似一花二乃咁焦躁要喺旅行完之前立下戰果
不過都有可能乘勝追擊 食過翻尋味 撲多次上去 嘗試改變師生現狀

二乃今次旅行要實現個結緣傳說嘅決心係最大
夜晚等唔到風太郎 已經開始懷疑其他姊妹
以佢嘅烈女性格 無可能乜都唔做 由得個旅行完

不過亦都係最唔願意用五月個樣進攻

而且錫完露出呢個表情嘅可能性 1=3>5>4>2

除非呢段時間二乃突然有咩心境變化 冇時間變返裝用五月樣都可以照殺啦

最後兩個大冷門
四葉五月最大嘅問題就係鋪墊唔夠
未足夠好感就撲上去睇落都奇怪
之所以話4>5
四葉都仲話有新年 面嘅前科
五月認真守禮肯定做唔出
三玖可愛豬
要晒1234
戀愛變佐懸疑推理
大熱係一花
三唔算太高
原因學你講
上一話先派完糖 三玖好滿足
無理由今集又進攻多次
但明顯今集key好多
對三玖都幾不利
推理都算 有人直情統計埋分鏡同台詞數目
兩樣都係一二三 比起 四五多好多
四五要佢哋一個係零奈 一個新娘先夠"五等分"
我好似記得話要男女一齊敲響個鐘先可以相伴一生,上面d圖好似得一隻手拉到個鐘
同埋暫時根據上面既圖,只可以話有推倒男主,但未有接吻一幕,所以未可以斷定係呢個場景接吻

中字,原來張相係結婚兩年前影
爺爺睇唔到佢地結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞