[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (56)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
仍在亂世中開花結果

一於牛丸教啦
香港球圈班老海鮮同傳媒,對女性應該無咁絕
加上女性任男子足球國家隊亦有綽頭
肯定有marketing效果
國家隊目標同更衣室dynamic簡單啲,可能啱佢。佢足球理念始終前衛啲

另外有巴打講堅sir /ricky,佢地都係啲土法煉鋼,又冇乜vision
佢有咩問題?
冇錯
我反足達一定認真堅持多過反白
不包括我 因為我唔係羅打手
反日才是終身事業
你都on99
多咗人有興趣睇香港隊比賽
港隊主場收益都多啲
根本一早講國家隊教練好難改變球隊用波技術
要改就由青訓做起
球會都好難配合
你地吹奏white 佢都係鼓勵到球員去用波 而改善唔到個技術 對印尼個場初頭對住對面d快逼搶都騰騰震
所以有人屌金比唔到港隊進步
我依然覺得佢都係因材施教
一方面佢係得咁多料
另一方面港隊係未改善控球之前曼好就係打反擊
唔係就好似柬蒲寨緬甸咁有技術踢法都贏唔到波
我話搵甘巴爾 都只係希望佢ge上任可以鼓勵到大會轉踢法
實際幫唔到球員技術幾多
一年先見得班球員廿幾日
希望佢唔係為南京屠殺而燒
而係為香港淪陷而燒
睇到好感動
真香港人
咁香港隊 什至唔好話香港隊 你睇鄰近二線水平國家
如果拎到 東南亞運 東錦賽 南亞錦標賽 都j好多年
馬代個時拎南亞錦標賽冠軍直情全國放假大j特j

你估我想架咩 因為奪冠機會唔多呀麻
都冇第二樣j

519贏場波都j左30年啦
呢個好啵
只係教過菲律賓 都夠j
成個邏輯應該倒返轉
搵甘巴爾帶間大會
帶到變港隊大戶
焗港隊教練用佢嘅體系
在東亞錦標賽外圍賽次圈,被韋特獲委任為港足隊長的黃洋表示,在今早完成球會操練後才得悉他離職的消息,直言對此感到可惜:「不能一起完成東亞錦決賽周會是很大的遺憾。過去幾個月大家相處時間非常融洽,除了在東亞盃取得突破,從他身上也學到很多教練之道。」他又指,雖然還未確定韋特離職的真正原因,但仍會非常尊重對方的決定。
個陣小明直頭唔識踢波
康廉邊有人估到可以勁到依家
其實我之前有吹奏過曉明sir
因為佢帶我門追到吉爾吉斯3:4個場真係好震撼
但唔好話我一味認叻
見到理文造紙咁我都暫時唔敢再講佢
縮返個龜頭入去
姐係kidchild做大戶
希望到時光頭羅唔會唔gur啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞