[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (56)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
用返理智回
撐白生又好,迷金做野狗又好,奶日狗閪又好,起碼都要跟足D,唔好亂扣帽子
毒果一向報導都係中立撐白,佢幫老女人揭足總瘡疤就話佢親金?
睇報紙睇全面D啦,毒果日日都搵位入政府架啦,咁事實件事係有問題,唔通好似大陸咁,見勢頭不利就當冇左件事包庇佢?

日日笑蝗國做野冇規可依,原來雙重標準架?
等睇 下一round 港足泥漿摔角
KB vs 肥甘
肥甘番緊工啦
岩架,係搵野屌政府既無問題,亦麻煩你對準槍頭
你睇番神婆蘋果啲野 下下陰啲陰啲屌番gw,咁又係唔係別有用心先?
係你話搵位入政府麻,做咩屌埋gw先
貝鈞奇:
雖然加利韋特仍在試用期,可以隨時離任,但或會讓外界質疑為何港隊主教練上任不足3個月就離開。他表示,加利韋特未過試用期,亦非足總解僱他,因此不用賠償。

white係跳船
但值得深思當初設試用期有無考慮清楚
white成績差即炒?定無諗過white跳船?

希望再詳細交代下

香港除左有圍威喂管理層,仲有雙重標準圍威喂球迷,難怪睇香港波GE球迷會比人標籤
有證有據申訴處事不公就係私怨,
唔ARM心水就叫人躝,人地真係走返祖國就話人背棄香港
ARM心水 GE話,痾篤屎都香,
講到有魔法MUD MUD 77
到出到黎 BRIAN FOK 同蝗青浚與事實不符,我話有人講大話,就幫佢講佢控制唔到咁多
而家好明顯WHITE生話老婆鍾意香港,個仔準備入學係大話啦,
你地就話比人逼走佢,良禽擇木而棲

佢講去教日狗球會,你當我執某人口水尾啦,日狗做野唔係好有規劃架咩?又會走得咁突然?佢部署左幾耐架呢件事
神婆是否弱智
佢講池田係個時亞盃外GE事,SIR金都未走,個時好似連登先ARMARM開張

你睇下我用過咩USERNAME啦
你夠我了解自己?
我不止一次係到講過,如果你地唔係侮辱好人SIR金,
我係唔會反WHITE。
只有日狗先係我終生要反
主教練都係僱員來
有probation同啊媽係女人一樣
甘巴爾就係比足總權鬥搞到冇左個位啦
有咩所謂,返緊工都可以跳糟啦
咁一個有問題GE選舉產生出黎GE人選,唔通就可以置身事外?而且個條友一定有份參與,主動去接受呢件事

777都唔想佢得777票咁少架,你唔好屌條閪婆啦
滅聲大計成功 冇人記得細會第一分了
好人
How old is he 叫好人
臨陣逃兵係好人

唔怪得你要去其中一個軸心國旅行
不如你解釋點解犯左規去告報就係逼人走先?

假如今日個個人係金SIR 而唔係WHITE
你仲會唔會咁多意見?

btw 豬蛇係好野既
甘巴爾隊波印超包緊艇,有無機會撬過黎
原來如此

tvb報道有真相

http://news.tvb.com/sports/5c0f8398e60383487240ec03

加利韋特辭任港隊主帥 足總:或與本港足球現況有關

足總宣布,港隊主教練加利韋特已請辭。 加利韋特是在九月接替金判坤成為港隊主帥,在任三個月期間,帶領港隊出戰五場賽事,取得兩勝兩和一負,並出線東亞足球錦標賽決賽周。 足總指,加利韋特受聘於日本一間球會,擔任主教練一職。

足總副主席貝鈞奇表示,加利韋特離任,部分原因與本港足球現況有關。 香港足球總會副主席貝鈞奇說:「當然他(加利韋特)亦會覺得,有少少對香港(足球)目前現狀、足球發展或感覺到有少少不滿,未達到他自己想像中如此理想。他來到後發生了一點事,覺得有點爭拗,董事局裡大家成員有其他意見,諸如此類都可能影響到他的想法。」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞