新垣結衣(19)我不會把你讓給任何人 你永遠只屬於我

1001 回覆
86 Like 3 Dislike

咪係
超唔順眼
一睇就覺得係個d 鍾意social 同演野
堺叔好得多
偽毒源其次

估唔到大家咁睇將生

將生又型又高

又鳩下鳩下, 成日俾結衣玩

又無咩緋聞

我係男都好鐘意佢

太完美會覺得佢私底下好hihi

咪係
超唔順眼
堺叔好得多
偽毒源其次

估唔到大家咁睇將生

將生又型又高

又無咩緋聞

我係男都好鐘意佢

我一早做咗啦
我創下了多項紀錄鳥

閒人巴
有無多d今日子既圖呀

佢好似未睇?

仲重刷緊?
係時候開拓新世界啦

咪係
超唔順眼
堺叔好得多
偽毒源其次

估唔到大家咁睇將生

將生又型又高

又無咩緋聞

我係男都好鐘意佢

THIS
你地可唔可以講下當初點解會鍾意結衣
我係睇戀空而深深著迷

唔多信你

點解呀

咪係
超唔順眼
堺叔好得多
偽毒源其次

估唔到大家咁睇將生

將生又型又高

又無咩緋聞

我係男都好鐘意佢

我都幾鐘意將生
我係睇戀空而深深著迷

唔多信你

睇my boss my hero發覺呢個女仔好撚可愛
我係睇戀空而深深著迷

pocky廣告
我係睇戀空而深深著迷

逃恥 - 今日子 - 飛翔
+ 唔知幾多集綜藝
中毒已深

結衣開始紅仲係中學生,無事嘅

冇事既
大家好似諗多左少少

點解你地唔肯面對現實,呃自己都無用

結衣擺明實力派

日本有無衰十一架?

能夠11刷逃恥既閒人巴打點睇
會唔會入戲太深覺得阿源配結衣都好正

唔正

佢地好d

幾登對

真知子同白龍幾襯

咪係
超唔順眼
堺叔好得多
偽毒源其次

估唔到大家咁睇將生

將生又型又高

又無咩緋聞

我係男都好鐘意佢

我都幾鐘意將生

睇今日子d 宣番都知結衣係s 將生係m

我一早做咗啦
我創下了多項紀錄鳥

閒人巴
有無多d今日子既圖呀

佢好似未睇?

仲重刷緊?
係時候開拓新世界啦

閒人巴係咪仲未接受到今日子個look?

結衣開始紅仲係中學生,無事嘅

冇事既
大家好似諗多左少少

點解你地唔肯面對現實,呃自己都無用

結衣擺明實力派

日本有無衰十一架?

之前啲人話岡田係因為結衣先入行,但係wiki 又唔係咁寫
邊樣真?

咩結衣唔同圈外人拍, 岡田因為結衣入行等等等等
根本好多一係就係啲日本八卦網站/雜誌寫,一係就連日文source都無, 甚至成篇都係啲中文傳媒老作
大家唔該唔好直接當事實討論, 最多當係一個可能性就好
我比個例子

[url]https://www.ptt.cc/bbs/YuiAragaki/M.1482074794.A.64B.html
[/url]

新垣結衣節目自爆「超討厭洗澡」!
日本女星新垣結衣主演日劇《月薪嬌妻》,
儼然成為近日最超人氣的女神,不過女神竟然
自爆有這種怪癖?根據日本媒體《nifty》報導,
新垣結衣日前在節目上坦承自己「討厭
洗澡」,甚至還有工作人員當場爆料,「她每次都穿著同樣的衣服!」,
瞬間讓女神光環蒙上一層灰。
不過據報導指出,新垣結衣最近已經有「好好洗澡了」,
有劇組人員透露,因為某天結衣在網路上看到某批評
「不洗澡的人很髒,還總是穿著很老土的衣服」讓她大受打擊,
才改掉這個壞習慣,每天乖乖去洗澡。(張鈜閔/綜合報導)

根本原本應該係講"不喜歡泡澡(習慣淋浴)"

==> 但今天看到2012年跟堺雅人上中居的節目時
裡面有問到洗澡的問題,Gakki的回答是"一定要洗了澡才睡覺"

將生又型又高

又無咩緋聞

我係男都好鐘意佢

我都幾鐘意將生

係咪有改觀
結衣成日玩將生同比嘉,強勢型嚟

我都幾鐘意將生

係咪有改觀

以為轉個髮型就呃到我咩

邊樣真?

根本好多一係就係啲日本八卦網站/雜誌寫,一係就連日文source都無, 甚至成篇都係啲中文傳媒老作
我比個例子

[url]https://www.ptt.cc/bbs/YuiAragaki/M.1482074794.A.64B.html
[/url]

新垣結衣節目自爆「超討厭洗澡」!
洗澡」,甚至還有工作人員當場爆料,「她每次都穿著同樣的衣服!」,
才改掉這個壞習慣,每天乖乖去洗澡。(張鈜閔/綜合報導)

根本原本應該係講"不喜歡泡澡(習慣淋浴)"

==> 但今天看到2012年跟堺雅人上中居的節目時
裡面有問到洗澡的問題,Gakki的回答是"一定要洗了澡才睡覺"

結衣BB有時一日沖2次涼,鐘意沖完涼陣味

邊樣真?

我比個例子

<a href="https://www.ptt.cc/bbs/YuiAragaki/M.1482074794.A.64B.html
" target="_blank">https://www.ptt.cc/bbs/YuiAragaki/M.1482074794.A.64B.html
</a>

[i]新垣結衣節目自爆「超討厭洗澡」!
才改掉這個壞習慣,每天乖乖去洗澡。(張鈜閔/綜合報導)[i]

根本原本應該係講[i]"不喜歡泡澡(習慣淋浴)" [i]

==> [i]但今天看到2012年跟堺雅人上中居的節目時
裡面有問到洗澡的問題,Gakki的回答是"一定要洗了澡才睡覺"[i]

之前睇到都覺得好on9
睇過個綜藝都話一定沖完涼先訓
又唔知點解會9up話佢唔沖涼

將生又型又高

又無咩緋聞

我係男都好鐘意佢

我都幾鐘意將生

係咪有改觀

其實岡田將生如果你有睇過佢啲綜藝可能會改觀

我都幾鐘意將生

係咪有改觀

係咪有改觀

其實岡田將生如果你有睇過佢啲綜藝可能會改觀

鍾意既女仔類型.....gakki
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞