新垣結衣(19)我不會把你讓給任何人 你永遠只屬於我

1001 回覆
86 Like 3 Dislike
岩岩起身差啲破戒,好彩一開手機見到結衣

差啲你就變遊車河巴打

差啲你就變遊車河巴打

無限bin
星野源應該將佢可以擁抱結衣嘅機會分比巴打
點解呀!你話點解
一次也好

點解得第三
其實結衣可以挑戰燦神
依家儲緊圖

差啲你就變遊車河巴打

無限bin

今日子好開心

今日子好開心

基本上每套同結衣共演劇既男主角都只係得3個月時間溝結衣
好多百搭圖,咩場合對白都用到

今日子好開心

Mr winwin 咪好多個月
成日合作

今日子好開心

三套啦喎

呢隻係唔係しーちゃん?

今日子好開心

三套啦喎

3月個套又比佢得逞

今日子好開心

三套啦喎

可能而家係將太同偽毒源爭緊溝結衣

今日子好開心

三套啦喎

有啲咁既事?

我只係覺得日本演藝圈好黑暗
一講到結衣18就主演就

18做主演有咩咁

無事既
18主演? 冇呀,電影?
第一套主演劇係XX女X
都23啦
lespro個老細有冇轉? 而家佢係公司唯一最大牌一姐
應該係公司呼風喚雨,早期如果有呢種事咪好尷尬
唔會瓜 到結衣有決定權應該會轉事務所啦如果咁

07第一套電影戀愛部屋已經主演,成名作戀空都係主演

三套啦喎

有啲咁既事?

將生應該同大家一樣都只係痴線佬,我又覺得佢未必追結衣

三套啦喎

有啲咁既事?

痴線佬先難講

有啲咁既事?

同埋以結衣啲咁傳統家庭觀,應該會鍾意啲大幾年嘅。將生仲要細結衣兩個月,應該無機

有啲咁既事?

同埋以結衣啲咁傳統家庭觀,應該會鍾意啲大幾年嘅。將生仲要細結衣一年零兩個月,應該無機

[img]https://media.giphy.com/media/26xBKzQuMhUSfsLuM/source.gif[img]
有啲咁既事?

同埋以結衣啲咁傳統家庭觀,應該會鍾意啲大幾年嘅。將生仲要細結衣一年零兩個月,應該無機

結衣話唔介意
不過要溝到應該都一早溝左
想問個星空巴個google drive而家有幾大
想買harddisk裝哂

[img]https://media.giphy.com/media/26xBKzQuMhUSfsLuM/source.gif[img]
有啲咁既事?

結衣話唔介意
不過要溝到應該都一早溝左

其實係咪佢唔講昨

可唔可以快啲放假

可唔可以快啲放假

你要坐直升機
邊有假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞