新垣結衣(19)我不會把你讓給任何人 你永遠只屬於我

1001 回覆
86 Like 3 Dislike

睇到依幅相即刻諗起gakki個銀包
白色長身有個骷髏頭
其實逃恥除左睇結衣賣萌 劇情都好悶下

應該除左lh
套套都係咁
劇情都係麻麻係bb發揮得好
自從識左結衣之後先覺得高妹有魅力

your face your fate

結衣幾高

目測至少173

我改呢個名都關結衣事我由viutv開台就覺得我個名係香港身高身材身型樣貌氣質最接近結衣嘅一個人,因為咁中意佢我記得上年年中高登好多人都話兩個有相似地方,但連登開壇同逃恥開播之後個個調番轉話唔似,係咁狂踩,各位gakki fans點睇,有冇相似地方?
自從識左結衣之後先覺得高妹有魅力

your face your fate

結衣幾高

目測至少173

我改呢個名都關結衣事我由viutv開台就覺得我個名係香港身高身材身型樣貌氣質最接近結衣嘅一個人,因為咁中意佢我記得上年年中高登好多人都話兩個有相似地方,但連登開壇同逃恥開播之後個個調番轉話唔似,係咁狂踩,各位gakki fans點睇,有冇相似地方?

那裡只得我共你

睇到依幅相即刻諗起gakki個銀包
白色長身有個骷髏頭

bb咩造型都輕鬆carry

應該除左lh
套套都係咁

但係我唔會睇到好眼訓
睇完一集好想開下一集
通常好睇嘅劇集我一定係咁
逃恥 LH 今日子 daredevil

唔好睇 就唔會想開下一集
就好似smile

結衣幾高

目測至少173

係香港算係比較似
但係都係比唔上

應該除左lh
套套都係咁

但係我唔會睇到好眼訓
睇完一集好想開下一集
通常好睇嘅劇集我一定係咁
逃恥 LH 今日子 daredevil

唔好睇 就唔會想開下一集
就好似smile

我逃恥用一日睇哂
都會有追落去既衝動

今日子LH就跟播嗰陣一個禮拜一集

目測至少173

只能夠話走同一路線,都係嗰種feel
不過暫時係唔同級數

我都感覺有部分似 但我老婆結衣靚太多

不過暫時係唔同級數

結衣bb冇得輸

不過暫時係唔同級數

結衣bb冇得輸

咪又係輸咗俾av女優 唔係點會打J

不過暫時係唔同級數

結衣bb冇得輸

結衣bb冇得輸

結衣bb冇得輸

不過暫時係唔同級數

結衣bb冇得輸

你望返我結衣一打2 av 1 kpop post,炒5倍 應該咁講,angela=弱化版結衣

年廿八 洗邋遢

結衣bb冇得輸

結衣bb冇得輸

我覺得笑出黎個感覺似

無敵既結衣

結衣bb冇得輸

巴打,你啱啱遊完車河?

唔係我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞