新垣結衣(19)我不會把你讓給任何人 你永遠只屬於我

1001 回覆
86 Like 3 Dislike
在去年年底的時候,相信不少動漫迷都關注了一部漫改電視劇《逃避雖可恥但有用》吧?在這部作品當中,星野源跟新垣結衣出演的男女主角,上演了一出出甜到發膩的劇情,也讓很多GAKKI的粉絲對星野源有種「羨慕嫉妒恨」的心情。而近日有日本媒體爆料:其實星野源最喜歡的類型,也正是新垣結衣那樣的女孩子。

根據媒體報道,星野源在近日於個人廣播節目當中被問到「你覺得什麼樣的女性最有魅力」,對此他表示:「那種不會對我顯得很謙卑,對我沒什麼興趣的人。」同時他還補充說:「如果一個女孩子很少表達自己的想法,那麼反而會讓我想要去了解她了。」

這樣的表態,自然很容易讓人想到新垣結衣了。所以說很多粉絲都在討論:「這難道不就指的是GAKKI嗎?」「這麼說來,新垣結衣就是他最喜歡的類型吧?」「看樣子就是GAKKI了?不會吧……」

實際上,也有一名女性雜誌的編輯表示:「最近有很多的女性都會在社交平台、娛樂節目上展現自己。但是新垣結衣卻很少談到自己的私生活,可以說是非常神秘的存在。而這種不怎麼表現自己想法的人,恰恰就符合了星野源所說的『讓我想要去了解她』呢。」

而在去年的時候,藤井隆參加了跟星野源有關的一檔節目,當時他就說:「如果在2017年傳出星野源跟新垣結衣結婚的消息,沒準也是會被大家接受的。」那麼究竟這只是一種巧合,亦或者是搞出了大新聞呢?粉絲們可以繼續關注了。

死開啦瘦矮柒毒窮
你邊條鳩毛可以配得上天使既結衣

能夠11刷逃恥既閒人巴打點睇
會唔會入戲太深覺得阿源配結衣都好正

唔正
四刷了LH全

超前我

18做主演有咩咁

巴打太單純
利申,結衣明顯實力派

一諗起早期綜藝有個男經理人同lespros嗰老闆就驚

結衣開始紅仲係中學生,無事嘅

冇事既
大家好似諗多左少少

點解你地唔肯面對現實,呃自己都無用

結衣擺明實力派
其實我覺得邊個都無所謂,最緊要結衣幸福就得
決定權係結衣手上,我可以做既就只有背後俾支持佢,做佢最強大既後盾

點解,點解講講下我會喊左出黎

有冇咁誇張

月頭開始中結衣毒
成日撳佢啲Youtube睇

我都係
睇逃恥之前仲以為自己好理性一定唔會中毒,點知睇咗一陣就淪陷咗

我個fd介紹我睇逃恥
佢由第一集出街開始追到尾
我要多謝佢比機會我中毒

中毒都不完全是好事,毒左我差唔多兩個月
呢段時間都唔知自己做緊乜
有學緊既野停左,打緊既GAME斷左,咩都做唔到
我想快D找到個平衡點,可以繼續中意GAKKI同日常生活都冇問題
不過我都驚會唔會正常番後會唔再中意GAKKI

上面班人講緊咩呢?
算啦唔理啦

有冇咁誇張

月頭開始中結衣毒

我都係
睇逃恥之前仲以為自己好理性一定唔會中毒,點知睇咗一陣就淪陷咗

我個fd介紹我睇逃恥
我要多謝佢比機會我中毒

我想快D找到個平衡點,可以繼續中意GAKKI同日常生活都冇問題

我而家都好似巴打咁
日日番到屋企就係睇結衣,控制唔到
女仔冇個睇得上眼
決定權係結衣手上,我可以做既就只有背後俾支持佢,做佢最強大既後盾

bb幸福就好

有冇咁誇張

月頭開始中結衣毒

我都係

我個fd介紹我睇逃恥
我要多謝佢比機會我中毒

我而家都好似巴打咁
日日番到屋企就係睇結衣,控制唔到
女仔冇個睇得上眼

出街完全冇咩意慾昅女
j又唔係幾想打
係咪已經煉成真毒

就算有咁既質素既人
最後只係比cctbb劇本玩死
食個面都用左一集

日本百家齊放,同香港壟斷哂無得比啦

我只係覺得日本演藝圈好黑暗
一講到結衣18就主演就

18做主演有咩咁

無事既
18主演? 冇呀,電影?
第一套主演劇係XX女X
都23啦
lespro個老細有冇轉? 而家佢係公司唯一最大牌一姐
應該係公司呼風喚雨,早期如果有呢種事咪好尷尬
唔會瓜 到結衣有決定權應該會轉事務所啦如果咁

結婚唔一定會幸福
可能結衣大大下心態會變呢

好似天海祐希咁都唔錯丫
點解源仔張相
同結衣一樣高

結婚唔一定會幸福

好似天海祐希咁都唔錯丫

其實作為fans都想gakki有個幸福生活

結婚唔一定會幸福

好似天海祐希咁都唔錯丫

天海祐希係點?唔清楚但佢啲戲好勁

結婚唔一定會幸福

好似天海祐希咁都唔錯丫

睇下佢地幾sweet
今晚又爆post
一日一post

睇下佢地幾sweet

其實佢地都幾襯

睇下佢地幾sweet

其實佢地都幾襯

重刷覺得偽毒源成日都奸笑
今晚又爆post
一日一post

諗定topic
岩岩起身差啲破戒,好彩一開手機見到結衣

有呢d諗法都唔得

收皮啦偽毒源
暫時只有將生接受到
睇佢講gakki講到耳仔都紅埋應該衰極有限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞