原來要真係接受現實個下係咁痛...

121 回覆
94 Like 7 Dislike
放心你一定細過我~
因為英文好差 同埋外國戲會好睇d haha
社會科學其實係讀乜
點解肯定我細過你既
外國戲係幾好睇 但劇我比較少煲
社會科學有好多要讀或者可以揀架社區研究呀心理學呀社工呀...
睇你既言行舉止估算出黎😂😂😂
咁你平時有咩do
原來係蘇姑娘
言行舉止都你會估到 勁呀ching
都係咁過番工又同frd出下街咁
9up姐 要番工仲未訓?
黎緊聖誕諗住點過?
唉屌,柒頭通常把口好撚識溝女
會啦 依家諗返轉 當初為咗佢唔約fd都on99
番唔番工都可以夜瞓
聖誕...都係食餐勁架啦 你呢?
唉 佢知唔知都好啦 我只係想快啲放過自己 依家咁好累
佢都話自己做project溫書好忙 點知又得行落bar仲去食水煙又溜冰(同條女) 狗嚟
我本來真係唔敢相信但係事實擺在眼前 知道嗰下真係好難接受原來佢係咁嘅人
條女知人有女又唔避忌 不過一開始見到個女嘅樣已經有不詳預感 女人睇女人
啱啦 兩個一齊 唔好放岀嚟害人
我最憎比人呃 仲要好後期先知
老土啲講句愛情係盲目架
無呀 之前5年都唔係香港過聖誕 可能搵日自己出去on99望下d燈色掛 d朋友要成1月先得閒 我頂
年輕果然唔同d 呀叔老喇都差唔多要訓
你地有興趣就加我tg得閒傾下計啦
https://t.me/richmannnnnn
俾人呃完個下再段後期知番我會炆到係咁唱佢
作咁多故仔真係為咩呢
咁樣做男仔會覺得太痴身透唔到氣
自從今次之後我決定咗以後都要平衡返
我個個都係咁撚樣...之前發現條女有同我ex chat,仲要係生活瑣事都傾個啲,我表達過唔鍾意,然後ex都話覺得自己有啲唔啱,所以當住我面同條女講話我女朋友唔鍾意我地傾計,條女都懶係嘢話好啊廢事你同你女朋友鬧交 但到最後肯定係又傾返冇斷過,傾下傾下就飛撚埋我一齊咗
1月咁遲你啲frd都好忙下呀
啱呀 而家公認人渣 不過實質對佢影響唔大
關係真係要平衡 無論同frd定男女朋友
但最初係佢成日都怨我冇時間搵佢 所以我先將啲時間留比佢 想點撚樣姐
起麻你圍內識既人要知道!知咗佢係啲咩人
同一個圈除子 1d去旅行 1d要返工 1d唔出聲 就已經好難約落去 所以可能最後1月都搞唔成
有報應嘅
寧願太少可以吊下癮 都唔好太密 一但生厭就好難返轉頭
呢件事好灰機咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞