原來要真係接受現實個下係咁痛...

121 回覆
94 Like 7 Dislike
分手個陣話自己唔適合拍拖,好忙冇時間唔想拍拖住。
其實分手前一個月feel到佢同第二條女有啲嘢,但又唔肯定,
咁我諗住尊重佢,又真係信佢學業大壓力唔想拍拖,
所以就算我幾唔捨得幾唔想分手,都被分手咗。
點知分咗手兩個禮拜,就撞到佢拖住第二條女係條街度開開心心咁,
佢學校啲人都話我知佢地一早就有嘢
原來佢所謂嘅唔想拍拖住係唔想再同我拍拖,難怪佢分手咁決絕,電話唔聽面都唔見,一個msg就收我皮。

啱啱先接受咗佢飛咗我嘅事實,
依家又要接受佢係因為有第二個先唔要我,
現實真係好殘酷,要接受個下 真係好痛
樓主加油 去揾過其他值得你付出嘅人或者事啦
果下係好L sad 但係要加油捱住啊
通常做得咁撚決絕都係有第二個
今日佢傷你,等睇佢第日俾人玩次甘既。
我都相信呢個世界係有報應嘅,祝佢幸福囉,睇佢幾時比個條女飛
我真係唔識玩感情sorry
就嚟第三個禮拜,呢條路真係好難捱
應該開心就真,而家趁早分咗手而唔係拍耐咗先知佢係呢種人,到時有幾痛可想而知
我以為自己開post
我同樓主男女調轉,好彩我都係拍咗一年,早走早著
利申:分咗手三個月而家心情好好多
好似我
佢之前仲話咩讀書兼顧唔到愛情 接受唔到long d 又話我性格有幾差啊
我嗰陣已經有第六感覺得佢有第二個 點知原來咁撚準
被分手之後佢好快同第二條女岀街又剩
近排聽人講返原來未分手嗰陣已經日日同條女一齊放學
唔怪得可以咁決絕
其實都係賤 不如早啲直接同我講 等我仲傻下傻下
下個會更好
係啊屌,我同佢唔同校但有fd同佢同校,我fd同我講佢地日日放學都一齊仲要成日都出去玩,然後佢就呃9我話係學校做assignment
朝早返學個人好正常架,但一到夜晚瞓係張床度就瘋狂諗返我同佢個啲回憶,好折磨 真係祝佢同新女幸福然後快啲比人飛
多數夜闌人靜點都好易亂諗野
我就唔信呢個世界有報應
做好自己就夠啦 喊完就要起身架啦

有第三者既都係正仆街
有時朝早起身個下都好難受,拎起部電話但再睇唔到佢send過嚟嘅個句早晨...
成日都諗,係咪我係呢段關係裡面太過卑微,卑微到佢覺得我可有可無,所以遇到第二個有挑戰性嘅女就飛9我...
樓主同佢講有左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞