原來要真係接受現實個下係咁痛...

121 回覆
94 Like 7 Dislike
無人禁住你可以暴飲暴食 自己一個食野無問題 最驚買完渣住個盤無位坐 d人又擺晒d袋係度唔比人坐 成張那年十八.jpg咁
不過自己一個食通常好快食完 慳好多時間
係 所以自己一個果時 會去d特別d既地方 藝術呀大自然呀 可以自己一個人都享受到既地方 自己一個人先易跳出框
人係犯賤,對佢好唔識珍惜。
係要一啖砂糖一啖屎先正正常常。
係連登早排見個post

係個新男友搵舊男友講野

新嗰個講咗句: 你同佢咁多年咁感佢都唔顧,你自己都好有問題

呢排句野不停係腦到轉

人生有幾多個5年,5年回憶話撇就撇
一個人通常都易搵位啲既 同埋食完就都會閃
一個人通常去邊到行?
你啱
港島就銅鑼灣
九龍新界就旺角葵芳咁
除左出街留係屋企煲劇都正 時間勁快過~起碼成個月都keep住有野做
冇錯絲打睇開咩劇
但通常sem尾個啲就會好忙冇時間煲
約少咗好多,以前拍拖咩時間都比曬佢
好難玩 真係唔識點拍拖...好似愛一個人都有錯咁
player有樣睇,但問題佢橫睇掂睇都唔撚係做到player個啲嚟 真係盲撚咗先揀佢做男朋友
係咁架 唯有自己快啲move on
畀條仆街知道你無咗佢一樣掂
會唔會再去約番啲frd咁
deadline fighter? 我睇美劇順便學下英文 逃呀 walkingdead breakingbad都有睇 但以前sem break hea到可以完全無野做 btw我係巴
wooo 巴打堅抽呀 好少巴打煲美劇
以前sem break咁依架呢?
唔搵機會聽英文就真係好少機會練習到~ 依家都有sem break 但唔會好似以前咁晒時間 都係溫書多~ 你完sem未
我grad咗啦
你讀咩架 竟然會咁有動力讀英文
你9幾呀? 我讀中文既科 平時基本上都唔會聽到英文 普通話就耐 咁你又係咩科呀?
年齡係女人既秘密呀
哦讀中文 但都去學英文咁有趣既
我讀社會科學架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞