原來要真係接受現實個下係咁痛...

121 回覆
94 Like 7 Dislike
咁講某程度都係想自己易捱過去啲
有撚用咩
咩方法都好 最緊要係快d撐過呢個階段就得
所以有學番個下真係可以叫分散下注意力
係我地對對方太好,佢會覺得咁易就得手冇嘢需要珍惜,好撚快就玩厭
俾帽人戴正社會垃圾
你玩下佢等佢驚下都好
無人會怪你
sembreak啦 in完份工又未請我,日日留係屋企唔知點捱
就算真係玩9佢都唔知點撚樣同佢講,佢咩都block曬我
in咗咩工呀?
好事黎~佢決絕對你係最好 好過明知佢衰仲要拖住拖住咁 呢段時間係難過 但係另一面諗只係一個唔愛你既人block左你 都唔係一件大不了既事啦 反而唔好成日留係屋企出去識多d朋友仲好
我都想出多啲街,但奈何係冇咁嘅心情,同埋啲fd個個都唔得閒應酬我
要學識自己一個行街 有時會發覺同你平時拍拖/同fd一齊行果時會有d唔同 無心情就煲劇做運動啦 時間好快過嫁咋
無錯 有時對對方太好 對方會覺得理所當言 真係老套d講要好似風爭咁又放又收 每個人都貪新鮮嫁喇 所以唔好覺得自己太差 只係未拿捏到果個位
贊成自己一個行下街我都係好後期先習慣到 之前都好驚冇frd陪
明呀

我係同一日接受哂呢兩壇野
樓主頂住啊 搵d野做下
等自己可以寄情其他地方
以前會覺得自己一個行 周街d人會望住 但其實根本無人會理你 而自己一個行街可以睇慢d睇深入d 漫無目的咁行仲free
最好就係睇下啲自己likey既野 個人都中意食零食飲台式野飲 自己出去就會瘋狂買
同埋以前係好驚自己一個食野 依架都克服咗好多
我本來都係個啲可以自己行街嘅人,但同佢一齊個段時間,係佢令我覺得我終於有人陪住,依家突然間冇咗真係好唔慣
因為你依賴咗佢呀嘛 同啲frd依架約少咗?
人一定要經歷下
過幾年睇返就覺得無咩野
一段感情結束必定使用人成長

而家可以做既係諗下自己有咩想做
為下自己 接受一個人時間
為下一個人做好準備

唔好諗復仇or復合
你只會永遠係呢個旋渦入面
唔好唔開心啦樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞