[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Decade2 02 , 快盜vs警察 43

812 回覆
9 Like 3 Dislike
佢好似遙希
到最後講原來家姐本身係咩都知道哂 姐夫用盡一切遊走時間引開異魔神 真係打哂冷震
呢個又真係ON9左啲
睇哂成套野都冇解釋咩料
其實係水嶋同埋佐藤健開始先係
之前拍拉打會俾人定型做一世兒童節目演員
所以小田切讓以前都要遠離拉打
其實佐藤健屈自己能力嘅
18 歲已經又街舞又可以一人分飾咁多角
佢嘅條件我覺得近年得戰兔有得揮
搵賤兔好似係個編劇要求姐
不過做得拉打主角既有好多都係參加過JUNON SUPER BOY
有幾個仲係冠軍黎
記得以前好多都有做過網球王子舞台劇
同 build 相反
ex aid 係永夢同害怕兩個演技差但係劇本搭救
build 係成班演技最好都救唔返個後期劇本
舊平成前期,多數配角紅,agtio紅要潤同老師都一直有戲接,龍騎就真司老闆經常做閒角,faiz就紅綾野剛,劍就紅虎太郎
神本身好似都唔算新人
傳說舊平成有詛咒
好多女主角都退出娛樂圈
吹得最勁嗰時係電王嘅白鳥百合子
突然唔再拍
有傳聞話佢俾公司高層搞大個肚
拍唔到
同時又有傳聞話佢唔肯陪老闆瞓
所以俾人封殺
兩種極端相反講法同時出現
近期fourze既清水富美加單野先恐怖
呢個擺明俾人玩到爛晒
先咁容易比邪教啲人迷惑到

佢唔係因為拍完東京喰種,諗唔通所以先信咗邪教咩?

因為東京喰種背後真係帶出咗好多令人反思嘅問題,睇完會令人重新去懷疑呢個世界所有事物
555 澤田紅好似都係近年既事
無LALA 爆紅真係估唔到
一年之內
個個禮拜有鏡出
大人細路都認得你
仲有幾套電影拍
歌喉好仲有機會唱插曲
而且個角色跟你一世
以後有咩新電影版搵你客串
或者遊戲要搵你配音
又有一筆可以賺
就算將來撈得好霉要轉行
做過拉打呢個光環都可以衍生唔少商機
咁嘅機會邊度搵
俾我係演員都恨做啦
其實係水嶋同埋佐藤健開始先係
之前拍拉打會俾人定型做一世兒童節目演員
所以小田切讓以前都要遠離拉打
其實佐藤健屈自己能力嘅
18 歲已經又街舞又可以一人分飾咁多角
佢嘅條件我覺得近年得戰兔有得揮
正係知永夢d戲真心屎
同 build 相反
ex aid 係永夢同害怕兩個演技差但係劇本搭救
build 係成班演技最好都救唔返個後期劇本

揀drive正解
幸福的科學喺日本好多信徒,好多藝人都係,仲組織政黨,唔係你哋心目中嗰啲邪教
真野惠里菜
死神有哂佢地3個
拉打形象愈柒愈要女搭救
Mario party都有搵霧子賣

佢爆係紅11年
有套綜藝就係講佢曾經拍過拉打結果成班都驚訝
時代唔同
睇下半田健人就知
霉足咁多年
點知仲有機會靠Faiz上大小螢幕
椿隆之又係
一直紅唔起
仲要俾人打到毀容
好彩演過拉打
先有機會俾佢可以再次演劍崎兼出細碟
算係不幸中之大幸
舊平成前期,多數配角紅,agtio紅要潤同老師都一直有戲接,龍騎就真司老闆經常做閒角,faiz就紅綾野剛,劍就紅虎太郎
555 澤田紅好似都係近年既事
無LALA 爆紅真係估唔到

佢爆紅係11年
有套綜藝就係講佢曾經拍過拉打結果成班都驚訝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞