[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Decade2 02 , 快盜vs警察 43

812 回覆
9 Like 3 Dislike
第一集個主角嘅演技同拉打個樣入到口
之後就ok架啦
睇落去會有好多驚喜 最好唔好google 任何有關exaid既野
打機主題幾正
條女都幾正
好似話係煙鏟
請支持我(build女主角)
見上圖
放心睇完ex aid 會追build
咁宣傳真係唔覺得Decade係番黎演三、四集
我幾鍾意build個世界,拍攝手法,同埋佢d取景,可惜真係輸係後半段劇本

頭個幾集exaid我當笑片都幾過癮
不過好多人話賣玩具悶
請問有冇巴打有齊平成拉打嘅劇場版
上網搵極都搵唔到LINK DL
我認為演員演技得一流
build演員演技同拍攝手法真係幫套野加好多分
build應該係近年寫得最多"英雄係孤獨"呢個主題既拉打
作為改造人,戰爭兵器,同埋虛假既英雄應該點自處 呢part真係寫得幾有感染力
戰兔呢個主角真係好立體
後半劇本搞到咁真係好可惜
咪碳喺套劇完咗冇耐ig就unfollow曬其他演員好醜惡,之前仲賴係fd咁,喺我心目中扣咗唔少分
呢d多數係公司決定,而家一個人都冇follow.
多謝巴打打救
爭啲形象崩壞
hazard篇真係好撚正
點估到後面會無以為繼
不過都勉強收返個尾
仲有d打鬥好好睇 Grease啲戰鬥場面型到
唔知有冇記錯 好似build播嗰陣 following已經係0喎
Decade2:S masked rider decade

=Saviour masked rider decade
利用晒就唔要
我又諗起大家屌Grease d CG好垃圾
EVOL 真係由頭撚狗撚到落尾
cg係垃圾,但d動作係幾型。 grease d技通常係踢完人自己會訓埋係地,唔記得係參考咩武術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞