[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Decade2 02 , 快盜vs警察 43

812 回覆
9 Like 3 Dislike

Mazeta 100%
月妹同基廁走過黎2018 一個想殺人,一個阻人變zio 果刻已經變緊啦
下集返2068
Skip過drive?
講明一段強化 又乜黎亂鳩咁黎
咁dcd watch 可能插ooo變鳥系arm呢
國民男友唔知之後會唔會返嚟呢
就係想佢加番d制約唔好係咁改時間,
不過我相信最後d個時空都會收皮架啦,
我就唔信佢夠薑最後都keep住要所有拉打失憶
真係亂鳩咁黎

有講錯?

你睇下ghost用咩?

點會係Grateful ,應該係鬥魂
DCD自帶穿越時空能力,連time machine都唔洗用,zio都係讓翻主角比DCD算吧啦

遲d可唔可以出埋個neo K-touch 比DCD
似 ooo final form似恐龍
電王你睇dcd complete form最後一次係變super climax
東映:皮套難做,ghost watch 額外升級
最後亞視同ZIO企埋一齊,ZIO矮成個頭
死矮仔
dcd watch

ooo 鳥,den o 似liner啦
冇睇過鳩屎, 即係比支野噴一噴鬼就有實體?
Kuuga: Raising mighty
Agito: Trinity
Ryuki: 無
Faiz: Accel
Blade: Jack
Hibiki: kurenai
Kabuto: 無
Den-O: Climax
Kiva: Dokabaki
W: Fang joker
OOO: Tajadol
Fourze: Magnet
Wizard: Flame dragon
Gaim: Jinba lemon
Drive: Dead heat
Ghost: Grateful
Exaid: Lv XX
Build: Sparkling

大約係咁
Kuuga同wizard有類似既
Amazing mighty同All dragon
但我將佢地歸類成第3階段強化
電王似liner多
Súper climax 就final
得ghost 係二段
liner係final form呢點仲要拗?
點睇都係liner係final
電視版係liner
佐藤健係變liner
K-touch聲係出liner
我覺得鬥魂可以係可以唔係
因為鬥魂8、9、10號魂係包左係基本10個form入面
Rising呀巴打
手快串錯 sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞