[10月新番]哥布林殺手 ゴブリンスレイヤー Goblin Slayer 集中討論(3)

462 回覆
9 Like 7 Dislike
條鳩屎傻仔又幾好笑
問問問問問
老鳳答佢咩
成舊垃圾咁扮撚哂問問題
又要屈人話奶制作組

你直情話你覺得唔好睇負評出返去la
想引戰?
無人想同你條傻仔戰呀
新年流流你搞到你老母好唔得閒呀不孝子

重睇la屌你老母
夠你條on9仔好笑
討論下劇情都唔得 要一味讚 咁你開WhatsApp group自己傾啦
慢慢含撚啦 日本仔d鳩屎夠唔夠梅香啊
都係個句
唔係有哥殺對哥布林咁熟悉成村人死曬啦
收皮啦 唔好講前幾頁既分折先,
你連發生緊咩野事都未撚明仲好意思屌人
乜撚野仲自己走出黎,
佢係見形勢唔對路先唸住返去扑野東山再起,
但個山洞都俾主角掃埋,再出返黎同佢打,
唔係自己on99去搵主角
係主角對哥布林太了解,如果冇主角,
哥布林王攻入城鎮係遲早既事,
到時就算打輸都殺左好多人先
大佬呀 咪一路講緊佢一對打就廢囉
又係你一唔話佢勁 之後又叫我唔好睇分析
咁咁勁既話 走佬時係咪可以有d部處啊
而唔係兩野比人打死啊
好 當你話係因為主角超哂班 好了解哥布林
咁點解之前打d小頭目都會咁辛苦
條鳩屎傻仔又幾好笑
問問問問問
老鳳答佢咩
成舊垃圾咁扮撚哂問問題
又要屈人話奶制作組

你直情話你覺得唔好睇負評出返去la
想引戰?
無人想同你條傻仔戰呀
新年流流你搞到你老母好唔得閒呀不孝子

重睇la屌你老母
夠你條on9仔好笑
討論下劇情都唔得 要一味讚 咁你開WhatsApp group自己傾啦
慢慢含撚啦 日本仔d鳩屎夠唔夠梅香啊
收皮啦 唔好講前幾頁既分折先,
你連發生緊咩野事都未撚明仲好意思屌人
乜撚野仲自己走出黎,
佢係見形勢唔對路先唸住返去扑野東山再起,
但個山洞都俾主角掃埋,再出返黎同佢打,
唔係自己on99去搵主角
係主角對哥布林太了解,如果冇主角,
哥布林王攻入城鎮係遲早既事,
到時就算打輸都殺左好多人先
大佬呀 咪一路講緊佢一對打就廢囉
又係你一路話佢勁 之後又叫我唔好睇分析
咁咁勁既話 走佬時係咪可以有d部處啊
而唔係兩野比人打死啊
好 當你話係因為主角超哂班 好了解哥布林
咁點解之前打d小頭目都會咁辛苦
BLOCK左條垃圾咩都見唔到
明明無人講過哥希林王係好撚打得條傻仔唔知係度叫咩春
講到好失望好奇怪咁
都講到明係統師百幾隻, 老鳳好打咩
岩岩先睇,11集畫得好靚
主角都叫打輸比哥布林王
戰鬥力真係唔洗怎去排
邊度有外傳漫畫18 19
搵咗幾個網都係得17
百度
搵到 THANKS

咁樣話你個friend唔係人都得嘅
明明一開始就話佢鋪排差 最終大佬竟然仲易打過之前d嘍囉
係你兩條on9仔沖出黎㭍 又話隻王食腦又盛 但又解釋唔到勁係邊
最應該block埋你自己啦 柒頭
見你咁努力回覆答埋你條柒頭最後一次
俾你做最後回覆勝利者
人地係比較緊普通哥布林
唔係講緊冠軍咁好打個D
因為你條柒頭一開始講到廢到無論咁

講食腦
佢明明一早唸好用自己D手下做餌
自己走人,唸住留得青山在,返個巢養夠人,再攻多次
點知哥布一早斷左佢後路,清左個巢,佢返都無撚用.

咩鳩都要講到出哂腸, 睇又唔撚明,又要ON99問問問.
大戰一早打撚完左LA,
哥殺係返來收尾呀傻鳩
你期待D咩撚野呀?
星爆氣焰流呀?
自以為自己好撚醒
又要屈人死忠支持制作組
再講落去都係哂口水

永久BLOCK
再見垃圾
你咪block囉柒頭 我會少忽肉咩
唔岩聽就發哂癲亂咬人
討論區唔比討論 唔可以有唔同意見
睇唔明套野=睇戲唔用腦
覺得情節唔合理=重睇啦屌你老母
打最終大佬叫收尾 搵哂d靚做餌 都唔搵d靚保護自己
街邊搵個阿婆都知要分散投資啦
最撚醒係你啦 知唔知隻王打仗前痾左幾多篤屎啊
唔知? 重睇啦屌你老母
放心 我唔會block你 因為仲要睇下你點柒落去
講隻揪,隻王打贏哥殺喎,係最後比女神官阻止先比人二夾一反殺,仲差啲利用到同情心去反打
講統帥,如果唔係比哥殺捉晒路,條村同啲銀級一早死晒啦
好肉酸
算la
有d人咩劇情都睇唔到
又要問問問

佢睇唔到隻王有last boss風格打場超級大戰唔會安樂
明明係講單體武力 lord > 哥殺
論戰略部署 哥殺 > lord

咁都有得話唔會理, 真係on99.
我覺得幾多人對裝備有意見
推薦依段影片 解釋得幾清楚主角的合理性自來邊
https://www.youtube.com/watch?v=9yfu8i9ywQI
鬼佬真係好撚得閒
其實哥布林王既智力,同人類比都唔失禮,
大把冒險者都係on99
而家單同哥殺比ma.

哥殺戰術眼都有條女comment 話佢竟然係銀。
其實哥殺要先掃巢再打王,除左帶2套裝即場換(會比哥布林執),時間考慮下己經係合理安排。而且打王有留一手(神官)。佢自係無計埋要留一招救自己條命。(哥殺驚殺唔到王累神官同留後患多過自己條命)。因為王學識左今次失敗,將來會更難打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞