[無人睇咗?]無敵破壞王2

236 回覆
29 Like 8 Dislike
有無人知邊個公主(聽唔明講野過個)係隔離公司?
Brave 果個
紅髮
都o岩
有好多場景都想pause左佢慢慢睇
d歌幾好聽
Zero同2首 Slaughter race都唔錯
今朝早場 勁多細路睇到喊

終於有片段流出
真係好想知Mirada講乜春
已經不停loop左好多次
第一集真係好睇好多
我覺得佢呢集既網絡世界觀同優獸大都會有啲似 又係去左一個新環境 而個個環境又有好多新事物 可能係同一個班底既原因
見到阿力有啲驚喜 仲有呢套唔係pixar 但我見到有A113
班公主同埋最尾個彩蛋真係笑到仆街
史迪仔係迪士尼衰落時期(tarzan 到tangled) 期間少有票房成功既作品

泰山既Jane 都同樣地無喺套戲出現
A113 其實唔係淨係pixar 先有

反而估唔到係有batman reference
自膠 自己記錯左
每次睇迪士尼都會刻意留意A113同彩蛋
https://web.archive.org/web/20181210075059/https://princess.disney.com/
為左入呢個網搞左好耐
正常香港上會畀佢彈去其他地方

只有被選中o既細路先可以叫做"Disney Princess"

check返先知原來Moana到而家都入唔到去
有興趣可以睇埋呢條片

商業角度睇成件事幾得意
元朗戲院真係垃圾..
抵佢就執,裝修完諗住賣下懷舊有氣氛
個幕又遠又細,未播完彩蛋已經開晒燈趕人走
搞到我以為真係完左,最尾無睇到,
見你地話最後最好笑先知
想問下最後彩蛋係咩
可唔可以加密粉字講番
下次都係寧願貴少少番yoho睇
之前台版有出字幕,內容大概係講佢媽媽變做熊單野
你講o個段係tralier, 我本來都大約聽到

上面段片係戲入面真o個段 (應該係偷拍 )
係完全另一句黎
有冇可能係劇透緊最後救Ralph o個段
只係見到個手勢所以咁諗

如果係就正
Trailer 同正片唔同,咁我又冇留意喎
我覺得好撚 冇諗過網絡世界可以用咁方法去拍 仲好多迪士尼人出黎 見到stan lee個下都酸一酸 好睇過上一集 都幾搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞