[無人睇咗?]無敵破壞王2

236 回覆
29 Like 8 Dislike
我今日睇 見每間戲院都有一場
今日有優先場啦喎
仲有public chatroom
Element 今日1530嗰場係英文喎

我睇佢地兩個講bye bye 嗰時喊咗
今集好多人懷疑想講PEDO
麻麻地,劇本唔係好掂
講好朋友唔一定一齊個message其實都幾好,但係啲劇情好散
跳得太快,本來要贏個軚盤,跟住話要去偷shank架車,轉個頭又去整viral video(好無聊),跟住又有病毒,過程其實都幾悶,笑料唔多(除左公主個段)

仲有第一輯明明話啲人物唔可以離開佢地個game,如果唔係佢地係外面死就會真死,但係今輯結局交待幾句話shank改個code vanellope就唔會係slaughter race真死

如果第一輯10分,呢輯我畀5分,唔會想再睇第二次
agree....可能驚自己個message太夾硬所以直接搵一段自己講番成個message出黎
蘿莉控唔係戀童
上集感人好多

隻病毒開口埋口都朋友搞到好做作好反感
有無阿gem配音
slaughter race其實係咪扮緊gta
今集個節奏有啲問題
成套都係靠彩蛋撐場面
隻boss太差
唔同既,咁佢可以話而家互聯網進步左好多,想改code就改到都得既
但好認同個故仔去得太快,故事與故事之間連接得幾差,做tuber果度真係睇到好尷尬
得姐應該係商業人,但最後又無條件幫主角搞到個角色定位好模糊
其實Disney好多野想講但結果樣樣都做得唔太好
抽狂野時速
係咁強調 家人 朋友
而且都有 gal gadot
其實最大bug係女主角結局走左去另一隻遊戲唔返黎,隻sugar rush已經變成一隻BUG遊戲,同第一集破壞王不在遊戲內一樣

即係有軚盤都無用,等貼待修紙同收買佬
Diu 係啊 睇到好唔舒服
又唔係原班人馬

反鬥奇兵4睇黎都凍過水
啱啱睇完優先場,英文版

迪士尼公主果度好正 仲會諷刺埋d公主自己唱歌時會突然有spotlight照住自己,周圍d野自動配合

之後仲整個slaughter race版公主歌舞 色彩繽紛轉圈圈變左噴火金屬轉圈圈

感覺有d長,上集有d短,但整體係好睇

想問下d公主配音係咪用返果套戲既配音?
有無人知dark net果度隻肥蟲係參考邊隻野? star wars隻肥蟲?
睇唔到地方媽媽 邊個位
我都覺火車,水道位好似洛聖都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞