[臭娜G真係唔開post]NBA 2018-2019 regular season 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
G-league幾時變左物理治療區
當日kawhi 俾人zip 就打攞打鼓
而家LMA 連續2 場zip 腳就隻字不提
刺撚
保雲上身
咁259 conclude哂啦
同埋不嬲唔係勝者為王嘅咩
都係學閣下啫
不嬲都係
要還債論都可以
國王個筆啦
基石俾人批頭啦
插眼啦
反正不是要還債麼
不認為LMA想要傷害任何人,他只是笨拙
雖然馬刺出曬名dirty,但係唔可以因為佢既往績就唔比一個機會佢,連案都唔查就判佢有罪,咁太唔公平。

Ben同Butler都要入底,mb有撚post up 打咩,出去同JJ一齊做shooter啦
Zip腳就一定唔arm
但個時人地俾人zip就唔幫俾人zip個邊 出還債論
咁到自己個邊俾人zip你憑咩叫人幫你 你認為你欠嘅債少? 還債啦
[東西決開始]NBA季後賽討論區(48)
https://lihkg.com/thread/243656/page/12?ref=web
[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)
https://lihkg.com/thread/243679/page/1?ref=web

NBA playoff 勇士 vs 馬刺 Game 1
https://lihkg.com/thread/243526/page/8?ref=web
自己睇返還債論出處
trade走ben閪 換返個識射波既pg就解決到問題
CP3
人地話刺狗要還債
因為你地出名dirty呀
dirty完仲要乜撚野低調呀團體波 正義之師
笑撚死人咩刺狗
40m
呢張應該係上場? 今日刺主場
刺狗都有今日了
你拉出外面點會係關不拿事
咪係-.-JB過到黎都幾刻意選擇係外線多起手
火箭嚟緊賽程:

獨拓湖熊爵巫熱刺雷綠鵝熊勇拓塊鹿
我覺得其實關 JJ 事多啲
Brown 鍾意搵 MB 幫佢 pick
JJ 之前 hot hand 係咁造波俾佢
首當其衝就係 MB
JB 係近兩場先多咗衝入去
但其中一場仲要就係 MB 無出
Embiid唔會走 la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞