[臭娜G真係唔開post]NBA 2018-2019 regular season 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
談到把比賽用鞋送給一位灰熊的女性工作人員,James說:「我每次來灰熊主場都會看到她穿著我的球鞋,但我從未和她交談。今天我問了她,她說:‘我一直都是Team LeBron,一直都是。’所以,是的,她得到了一雙James球鞋。」

從現場影片看到,詹皇親自把球鞋交給了她,還和她擁抱,這也讓那位女工作人員當場流淚。

吾皇細心到

話咗你占迷喇
之前一年黎得一次最多2次都咁記得
有冇個女fans樣睇下先
養生籃球留力playoff,你地唔撚識
女猩猩黎樣都算靚女
https://streamable.com/3b5as

Wade都整喊咗個fans
聽聞你J開我皇老婆
波叔值得拿乜獎
真係一個都冇
波叔最勁個期係咪係黃蜂 搭大衛西同拳王?
傷咗之後突破差咗
最接近咪08個MVP囉
冇記錯之前好似有巴打覺得08係應該俾cp3>kobe
完全唔會 其實應該當年冇睇波先會咁講
會唔會反而係有睇波先會覺得cp3值得拎呀
睇數據兩個都好靚,戰績都係差一場。
但湖人就Kobe+Pau+Odom,重有個已經場均13+10+2blk既Bynum
黃蜂就Paul+West+Tyson,之後就16+4既Peja
教練重要係Jackson vs Scott
兩個都值得拎,我自己就覺得CP3>少少
場上場下都咁鍾意做戲
lm
咩料 Nash 2連mvp都叫待遇唔好?果兩年反而係造比nash
dirk 都拎左一年
05-07有邊個比佢地更有資格拿mvp?
03個屆未成材 shap開始下滑 睾脾有數據無成績
2004 -2005 O'Neal Nash 數據對比
O'Neal 22.9分 10.4籃板 2.7助攻 2.3封阻
熱火戰績 東岸第一

Nash 15.5分 11.5助攻 3.3籃板 1抄截
太陽戰績 西岸第一

我支持Nash 拎mvp! 我意思係 如果nba造就體能怪 Nash 真係未必拎到
真心一句 Nash 個stat喺現今呢個快速進攻嘅年代睇番真係好普通 ,尤其喺得分方面得15.5分!
但果幾年佢帶起的run & gun 太陽旋風8秒進攻真係好賞心悅目!

有時諗 如果佢臨老打到呢幾年勇士就好 一黎球風好岩佢打 二黎睇到佢拎champ
體能怪除咗LBJ有邊個mvp係其實
近十年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞