[臭娜G真係唔開post]NBA 2018-2019 regular season 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
隻賤種玩咗十幾年會突然唔玩,笑死人咩。Woj話過其他隊同大腸gm傾trade個陣會成日聽到個賤種係後面嘈
除非你好熟
唔係可庫班咁得閒出下錢
同球員做fd好過
我諗大腸個老細應該2k mygm都玩唔掂
咁睇你係副業定主業架咋喎
副業唔靠佢揾食既
想就燒錢衝唔想就鳩HEA好似咩直個D咁
主業就唔得囉
仲有啱啱睇番既
16/17 operating income好似得騎係負數
屌你咁搞我大腸
sarver自己仲有間銀行,之前有消息話佢間銀行股價跌個陣Reddit腸區仲係到慶祝
又西岸太勁
你都睇吓太陽嘅球賽內容幾咁少
大部分NBA老細都唔係全職架啦
數埋應該得波神同潮算係
ESPN公佈了2016-2017賽季的NBA部分球隊的財政盈虧數據,其中湖人以1.154億美元的凈收入當仁不讓的排名全聯盟第一,這還不包括1.481億美金的轉播費用。尼克斯1.047億美金緊隨其後,勇士以9190萬美元排名第三。其他球隊的日子可沒有頭兩位這麼滋潤,墊底的活塞虧損-4510萬美金,籃網虧損了-4430萬美金,除了上述球隊虧損外,聯盟還有12支球隊是出於巨額虧損的,雖然聯盟有補貼機制——賺大頭的拿部分補貼賺的少的。就轉播費這塊來說,灰熊僅有940萬美金,湖人的十分之一。

ESPN同Forbes唔同結果
btw, 潮連續幾年無季後賽 賺錢一樣屌打眾生
NYK柒足廿年咪又係屌住入場
賺錢呢方面NYK=大師兄
東隊tank隊都打得有章法過佢地
係 佢,唔係 佢地 ,成個西岸真係得大腸係柒到出曬面
我指嘅佢地係太陽姐
係賣座率個方面 我皇真係無出其右
你睇下猗同熱火而家個入座率
咁佢都算少數嘅當打球員入面,由rookie俾人吹奏到宜家都仲有貨派+仲可以入硬asg嘅super star嘅
以前刺都叫有一個,不過嗰個鐘意修車多過搞新聞 而且pf/c嘅吸引力始终低好多
佢到退休先肯剷個mk頭
Td啲衣著係毒撚catalogue
我皇同球皇係正常配搭
龜龜係時代嘅尖端
一直都話佢識揼心口鳩叫下分分鐘人氣勁過球皇

聯盟新星
準MVP
一人一城
希臘怪傑

THE GREAT
ANTETOKOUNMPO
無可能
同時間kg重有霸氣過佢
ESPN公佈了2016-2017賽季的NBA部分球隊的財政盈虧數據,其中湖人以1.154億美元的凈收入當仁不讓的排名全聯盟第一,這還不包括1.481億美金的轉播費用。尼克斯1.047億美金緊隨其後,勇士以9190萬美元排名第三。其他球隊的日子可沒有頭兩位這麼滋潤,墊底的活塞虧損-4510萬美金,籃網虧損了-4430萬美金,除了上述球隊虧損外,聯盟還有12支球隊是出於巨額虧損的,雖然聯盟有補貼機制——賺大頭的拿部分補貼賺的少的。就轉播費這塊來說,灰熊僅有940萬美金,湖人的十分之一。

ESPN同Forbes唔同結果
btw, 潮連續幾年無季後賽 賺錢一樣屌打眾生
食屎食著豆簽左廢老黎緊4年又可以慢慢數錢
係賣座率個方面 我皇真係無出其右
你睇下猗同熱火而家個入座率
咁佢都算少數嘅當打球員入面,由rookie俾人吹奏到宜家都仲有貨派+仲可以入硬asg嘅super star嘅
以前刺都叫有一個,不過嗰個鐘意修車多過搞新聞 而且pf/c嘅吸引力始低好多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞