[臭娜G真係唔開post]NBA 2018-2019 regular season 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
過度干預gm運作?定衰其他嘢
#TimeToRise
要救太陽 除非copy多隻我皇出黎啦
唔係都係會死
帝王勁在 fox撞手神俾佢地練arm左
冇錯配到
牙fox今年啲傳波好J到
以前屌佢老尾
明明隻野打開sg推到去打pf
kcp 唔係一年約咩
好似試過為咗慳錢唔交稅用幾個Pick送人走,最後搞到人幫刺隊冧腸。最新就臨開季炒McD同佢啲人,然後唔請人,搞到依家成個管理層得James Jones同兩個scout。Woj都講過話好多人因為佢唔肯去大腸做gm
reddit腸區依家每日傾緊點逼件賤種躝,好似有人想metoo屈鳩佢
老闆先係,唔該死全家
過度干預gm運作?定衰其他嘢
好似試過為咗慳錢唔交稅用幾個Pick送人走,最後搞到人幫刺隊冧腸。最新就臨開季炒McD同佢啲人,然後唔請人,搞到依家成個管理層得James Jones同兩個scout。Woj都講過話好多人因為佢唔肯去大腸做gm
reddit腸區依家每日傾緊點逼件賤種躝,好似有人想metoo屈鳩佢

咁大犧牲 好重仇口播
個老闆可以閪到球迷唔想政府出錢幫腸起新球場,費事益件賤種,可想而知有幾垃圾
畀我嘅話,會請Nash返來搞返掂啲士氣先,依家隊low energy得好緊要

不過按你咁講,佢都未必肯咁做
學Lac嗰個咁
個個有啲保留
本身就出事
係湧日日切雞2味多隻ring重好啦
其實唔係
某幾隊蝕緊錢
蝕既其實好似上年定前年有一半蝕
不過都冇咩所謂大部分老細對佢地黎講NBA D隊根本只係玩具
蝕都又唔係話好多
我諗Nash肯嘅,如果個老細肯下放啲權力少啲參與球隊事務
放心,當年老細亂搞帝柒到仆街,
maloof都比白頭佬焗佢賣返比sac財團,
太陽玩多兩玩危害nba生態銀仔就會出手了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞