點解當年用用下ICQ全部過檔用MSN?

352 回覆
227 Like 6 Dislike
Msn可以遙控人地部機
同女女互睇
又驚比佢搵到啲av

已成往事
Icq真係好撚垃圾
要記咁撚大抽account
不過可以鳩打acc number加人
同埋個喔噢真係好經典
其實係windows內置功能嚟
個number會唔記得
開始轉個陣history唔係放係server
明明用開好難轉玩第二隻
衰係自己手上

同舊登一樣
睇死班user 唔走得去邊就鳩做
個功能唔包影片架,啲友自己改首歌個名做av名
ICQ愈UPDATE愈衰,個程式愈整愈大舊又慢,MSN自制STICKER好玩,不過當時ICQ SEND FILE比MSN快好多係事實
呢張真係經典 當年嚇到屎都標
見人講Profile pic就諗起ICQ個張淨係可以Set黃豆咁細張既圖
唔係wo,真係捉過好多次,條友都自己認果種
早期Fb msg好廢,似inbox多過似IM,個陣仲係一邊用fb,一邊用msn。到12之後smart phone流行FB個IM都未有
個陣有套1GB既AV已經覺得嘩屌你老母超時代畫質咁撚大個file個hdd點擺容乜易爆炸。
而家?1gb?點睇呀屌你老母?睇壞眼呀
8位都仲記到,9位已經好似急口令咁
有錢人 窮閪學校用萬眾咋屌你老味
Icq可以搵唔識既人吹水,又唔怕人起底,其實好正
但啲囡囡轉晒msn,我都無得揀
見到啲人播放中 係睇緊av
Whatsapp先多垃圾msg
鳩撞就可以send 廣告俾你
而家個個勁鍾意既sticker,明明line一早就有
不過whatsapp開頭夠簡單易用,係一個好重要既原因

利申:鍾意line多啲
Icq d game 好玩d

多謝巴打
可以震鳩人同睇到人哋既咸片狀態
MSN 之後係Skype 先到WhatsApp
冇記錯既話,唔係一下跳哂去whatsapp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞