點解當年用用下ICQ全部過檔用MSN?

352 回覆
227 Like 6 Dislike
唔知點開口同女神講嘢?
震佢啦
差好遠
我好憎用Skype
奈何公司啲老屎忽好撚鐘意用
睇人share folder
Msn最鍾意震人
果陣icq冇gp chat
MSN有
MSN打完enter就可以send
ICQ打完alt s仲要等個公仔轉下轉下先sd得出
個體驗差好遠 我情願好似msn咁sd唔出先彈msg,扮sd出左先,都唔好要個user係度等
首先要出左smartphone先
我記起了,果時係睇h 漫多。
返學前叫佢download,放學有得j.
用acdsee 睇圖
有冇人有印象有個program叫netbus
公司唔用skype應該用咩?
ICQ真係好易ADD人
好記得, 小學時期仲用緊icq, 之後知女神只係用msn就轉左用msn, 用左5,6年, WhatsApp 面世初期都仲同女朋友用緊msn(個陣有埋手機版), 過左一排就正式只係用WhatsApp (好似因為msn要執?)
你真係唔識架喎
因為用電話上網嘅人遠比本身用電腦嘅人多
用電話上網班人好多根本冇用/少用電腦上網
搞到當年smartphone一出,好多嘢好似發現新大陸咁
例如:乜撚功能都冇嘅wtsapp vs msn、一堆根本就係電腦flash game嘅電話game
係,以前得real player同windows media player
如果冇記錯 因為icq 更新左上2000年版 之後係咁疾機 又登入唔到 入到又彈 不停壞 總之一時之間好多好多問題 最後就轉左用msn 初時用黎玩aoc識人
喔噢 真係一生難忘
acdsee
就算係以而家角度睇都好撚過windows/mac原生啲photo viewer
仲有一樣野 icq好撚多廣告毒 冇啦啦彈出黎 msn果陣冇 直到後期先多
ICQ年代識朋友易過而家好多
再後啲係media player classic, 再裝code pack
即時好用好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞