[勇者救公主5]請選擇武器:

1001 回覆
174 Like 6 Dislike
Live
好精彩
我用力把斷骨插進牠的眼珠,那些汁液不斷四濺而出,腥臭沾滿我全身。
我的病在這刻發作了,也是一個能好好發洩的機會。

每一下,都好像不夠完美。

直至我把骨插了第三百七十六下時,我才滿足地住手。

盔甲男呆著看我,良久後提議把牠的皮拿去賣,但皮實在太厚了,我們花了接近一個小時才把皮和肉完全分隔。
-

我跟她把整件事說了一遍,她表現得是驚多於喜,驚慌地重覆叫我不要再出去被人見到。
-
全都是我用血寫的。

「活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活」

睇返第一個post 主角背景好多伏筆咁
似係有暴力傾向 控制唔到自己既力量
老母就一直靠鎮定劑控制住主角
而老豆想殺左主角(?) 所以主角細個又要偷走 又要堅持活著?

between 每次主角訓/死左 係魔王手下捉走村民 唔係魔王本人捉

主角的病
就係老豆遺傳的魔性
以及其近戰力量啊
無食藥之後
雖然喺第一層爆發咗一次
但得到影蛇力量後
魔性被壓抑住
做返正常人

好可能𠵱種魔性 對主角來講
甚至係一種絕症

另外
主角有魔王血統
同村民俾人捉
可以係兩回事
唔好再賴豬角

如果好似巴打講,佢有魔性所以近戰咁勁,但係我地仲要幫佢揀咗法杖
我用力把斷骨插進牠的眼珠,那些汁液不斷四濺而出,腥臭沾滿我全身。
我的病在這刻發作了,也是一個能好好發洩的機會。

每一下,都好像不夠完美。

直至我把骨插了第三百七十六下時,我才滿足地住手。

盔甲男呆著看我,良久後提議把牠的皮拿去賣,但皮實在太厚了,我們花了接近一個小時才把皮和肉完全分隔。
-

我跟她把整件事說了一遍,她表現得是驚多於喜,驚慌地重覆叫我不要再出去被人見到。
-
全都是我用血寫的。

「活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活活」

睇返第一個post 主角背景好多伏筆咁
似係有暴力傾向 控制唔到自己既力量
老母就一直靠鎮定劑控制住主角
而老豆想殺左主角(?) 所以主角細個又要偷走 又要堅持活著?

between 每次主角訓/死左 係魔王手下捉走村民 唔係魔王本人捉

主角的病
就係老豆遺傳的魔性
以及其近戰力量啊
無食藥之後
雖然喺第一層爆發咗一次
但得到影蛇力量後
魔性被壓抑住
做返正常人

好可能𠵱種魔性 對主角來講
甚至係一種絕症

另外
主角有魔王血統
同村民俾人捉
可以係兩回事
唔好再賴豬角

如果好似巴打講,佢有魔性所以近戰咁勁,但係我地仲要幫佢揀咗法杖

但主角都有老母血統
所以魔法都勁
開頭以為垃圾game個個都想整死主角點知後期原來咁高質
開頭以為垃圾game個個都想整死主角點知後期原來咁高質

仲有三十六個祭品,唔怕
咁咪好大本

畢華流 出過呢類型嘅書
《十五把金鑰匙》、《七層魔塔》和《少年皇帝的三大難題》
好似呢3本都係咁?

我都諗起畢華流呢幾本
細細本都可以做到RPG

我都睇過,不過係英文嘅Choose Your Own Adventure系列
睇一開啲伏線就知除非巴打中途放棄否則實係高質
咁公主係咪已經唔係重點
咁公主係咪已經唔係重點

派荻
森林既光 係佢老豆比佢喚醒能力用
今日仲未有文
改左名既懶惰忠實粉絲繼續勤力推文
今日啲文
六日要做其他野應該出唔到,今晚可能會出多一兩篇當補數,最遲十二點半

大家唔洗等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞