[FPL] 新一季英超經理人又嚟啦 (3)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Cap左pogba v cap martial
3分bonus了
Pogba 26分了
無美羊
蘇B同光頭佬嘅分別係唔會亂叫人入場踩草皮
放咗martial換salah
上周比free hit取消買人陰咗,
結果要扣四分入美羊,
但佢病咗 無得出
普巴
仲有bouns
玩3倍速Salah..睇完上半場嚇到瀨屎
好彩
Kolasinac一來一回無左7,8分
我屌佢老母
唔止 本身2分出場、4分clean sheet、3分助攻、3分bonus
而家無左clean sheet同bonus, own goal扣2分,黃牌再扣1分,前後10分
想問大家意見

下周20幾號我有3個人冇波踢 愛+車
之後5個人大戰對賽 利同曼

用唔用free hit
wildcard用左未
Free hit不以留返比車路士double week再用
wildcard用左
一般都唔建議用,你柒柒地都應該勉強出到11個人
free hit不如留返之後d blank gameweek / double gameweek先用
btw 唔好咁急換人,下個比賽週deadline之前應該踢完足總杯第5 round,到時會知道GW31有邊隊會blank,嗰陣先諗清楚換人策略都未遲
cap左福
車愛鏝夾埋有6個 唔開wildcard呢個禮拜基本GG
係咁㗎啦,之前你享受咗曼城double依家咪要受返
用都冇所謂,不過記得要考慮埋之後嘅blank/double gameweek, 如果唔係除時仲多人冇得出
都唔關double week事既,因為我果陣係開Free Hit,用完已經打回原形,係自己本身個陣多靠鏝車兩隊組成
屌你Son又8.1M爆到上8.8M
仆街個陣free hit食撚咗我個free transfer,宜家搞到安達巨放唔到
Free hit唔係可以儲埋當下果一個transfer落下星期?
我用完個free transfer先再用free hit
之後佢當我全部free hut
咁下一周係可以換一件定兩件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞