[FPL] 新一季英超經理人又嚟啦 (3)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇替補推介?已有Robertson, Digne, Doherty, Wanbisaka
李城佩雷拉
李斯特城個 Pereira ?
李城個賽程有d 恐怖
貴少少可以考慮David Luiz, VVD
平d有Duffy, Shaw, Bamba
Following preliminary assessments, we can confirm that Harry Kane has damaged ligaments in his left ankle, sustained during Sunday's match against Manchester United.

He will continue to be monitored by our medical staff as he commences rehabilitation and is expected to return to training in early March.

歐聯收埋皮
路蘭迪有無得屌下 好平 但我驚熱刺用alli打前都會死都唔用佢
入左普巴同福
放Kane入邊個前鋒好?

本身已經有Rashford
打單前入多個中場好過
冇乜邊個真係好,jimenez mitrovic deeney,平平地唔好期望咁高

貴嘅firmino aguero jesus auba都可以嘅
但我都係覺得堆中場抵d
有冇人入阿古路
Jesus 啱啱入完兩球,唔知哥狗會點rotate
入左,睇好佢下場入波
阿古路冇傷冇病 點都阿古路排先過耶蘇 不過會踢唔足
費明奴 阿古路 2選1
拉舒, jimenez

2件夠哂
打352
唔會簡費明奴,貴得黎又唔係特別多波入
費明奴佢做既工作呢
係球場上好有用

但係FPL呢隻GAME入面注定唔會高分
無錯,呢D false 9係FPL入唔過
但係綿龍其實係前鋒第5高分 同第四差1分
平1~3名兩蚊,如果唔夠錢買top3其實唔係咁差(Wilson太抵另計)
個問題係舊錢其實可以省返用黎換中場,敢就差好遠
中場9-11蚊入邊個好?

利申:已有Hazard同Pogba
Mane or 大力臣
B.施華/有冇多3毫子史達寧

之後兩場都易打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞