[FPL] 新一季英超經理人又嚟啦 (3)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實冇咩心水,都係買大路人
但長期用451陣,硬係覺得中後場好用過果堆12蚊正前
屌 阿朗素無端端掉走個波拎張黃牌
好想打無鋒陣
屌cap乜衰乜
有冇陣參考下
其實冇乜特別,大路陣
1張黃牌可能令alonso冇咗1分bonus
Sane終於冇正選
冇得咁計既
但係個下真係球商比較低
係唔出就唔該一分鐘都唔好出
有十幾分係bench
一隊愛字頭 一隊西咸 一隊搬泥
成季都揀波踢
曼城又係冇cs
垃圾食草怪0分
呢條友呢幾個禮拜都害人不淺
屌你老母垃圾哥狗
求哥帥唔好sub in walker
哥迪奧拿比狗屌
所有FPL Manager 嘅敵人
鞭屍時間到。

第一,答返問題,Hazard + Sterling 轉Salah+Sane好唔好:
近呢四個gameweek
Salah: 2 12 12 12 = 38
Hazard: 13 2 15 3 = 33
Sterling: 6 2 2 5 = 15
Sane: 10 2 2 1 = 15

Salah + Sane = 53, Hazard + Sterling = 48
就呢四個禮拜而言,答案係轉得好既。

第二,除左Salah Hazard Sterling外睇埋卜喱喱巴打推薦既Kane同Auba:
Kane: 5+15+6+6 = 32
Auba: 2+13+8+2 = 25

無一個夠Salah高分。呢四個禮拜好似得Son高分過Salah,而Son好明顯係可以同Salah共存既。

所以話,講咁多經做乜?
話左有人睇狀態,有人睇賽程,好難事前話邊個啱,我就唔夠膽咁武斷話 “Salah is the most attractive option among those premium players”既,不過暫時我就無信錯Salah囉。

啊,咁當然黎緊第五個禮拜曼城vs利物浦,Sterling可以反先Salah既,真係咁認為既話大可以而家賣走佢,鍾意換邊個就換邊個啦
連續三舍星期普巴救全家
癲佬黎
入貨了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞