沈陣營第二百零二期 - 邊個話揸住現金一世揸兜

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
隻臭貓
多謝樓王
唔講唔覺 喱期冇得...
' y u here '

擺明係,你仲入嚟做乜? 幾時有人話同你討論? 知就走啦
做乜呀.....
有咩意見出返去出面講 鐘意點屌都得
但呢個壇就係供奉師父既壇
其他狗唔搭八就唔好係度洗版
師父老人家入黎mon post係想睇人幫佢鏟漿 含到佢雪雪聲 你叫師父老人家入黎睇呢d罵戰? 唔好丟人現眼啦
好耐無見
一,我唔覺呢到有任何人搞崇拜,大家都係已巴打相稱,唔同人地叫白巴阿公又係佢自己玩個人崇拜 二,擺明沈門係小圈子post,性質同廟區差唔多。 三,對事不對人,個"沈門信念暴君熊"擺明係到玩野,日日成個癲狗咬人,你叫我地點唔block
我都係睇波姐....
有片架
其實咩係阿公
淡友post
好似係,唔知邊個幫白巴改呢個膠名
條友呢段字真係好肉酸呀
呢三個月冇開過股票app睇過,都懶得睇,所以好少入嚟,齋開post,係今日見嗌交先入嚟,維持呢個post一向唔嗌交嘅慣例

我冇見過嘅user id入嚟就嘈嘅出返去嘈,冇呢啲人以前冇人嘈嘅,有都少,呢喥唔係收費招會員,新嘅入嚟嘈咁唔該出返去,擺明圍爐post搞清楚未?
我決定block撚咗你,9唔搭八
等左好耐睇下有冇人記得
仲記得一整完名冊無耐就比師父跟住本野逐個沈,差d 滅門
上個討論區講咗去大灣區,都on9嘅
唉,香港真係,宜家仲要越嚟越多呢啲人
dun talking too much la
講完大灣區就覺得係五毛係到撩交嗌練手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞