沈陣營第二百零二期 - 邊個話揸住現金一世揸兜

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
朱仔,近排點?
幫你引埋, 驚你文盲
唔知邊個咬人先
sor9無諗住講咩服你,廢事,你個人係咁唔關我事,我亦無權幫人教仔,係咁
小朋友 知自己柒呢?
問有冇午間=伸手, 你個point真係好正
拿 依家又有人唔講道理啦
唔知邊個教邊個 我塞錢落你袋, 廢事你出街亂咁屌人俾人打死冇命賠
你唔明呀?
不如出開post投過票睇吓係咪好多人憎你囉!
講嘢又無品仲要以為自己啱晒,無藥可救
我以為得女人/小朋友嘈交先會拎某樣野同人鬥, 唔同人講point
原來大朋友係會同人鬥點數, 唔理內容 我真係學到好多野呀
多謝白巴
小朋友嘈交咩
又有人講第二樣野啦 我同你講東, 你講西 okok
明明你一開始係嘈緊呢樣野, 我同你講, 你就成隻狗到係到咬人
你學人話人小朋友?
我好憎條走住黎屌,blocked
ok,咁撚鍾意屌,唔該你出去公海慢慢屌,我亦唔係咩阿公,我個名無呢兩個字,係咁
朱師兄
屌埋你個份
嗌交出返去自己開post,呢喥明係圍爐post,入嚟嘈乜?
個奶型幾正
我唔知你哋嘈乜,白師兄喺喥好耐,冇人叫你崇拜任何人,你覺得佢搞我覺得唔係,唔係你話就係,出返去自己開post,咪喺喥攪
你啱,我哋係喺度敬拜師傅嘅,果啲唔知頭唔知路唔知師傅係邊個嘅仲要鬧師傅嘅唔該走
Lihkg個app有過濾功能,可以濾走呢個post,冇人叫任何人睇呢個post,可以唔睇,唔好入嚟嘈
wow~ 樓王CHING很耐無上水(除開沈門POST外)
喱期忙去邊到玩咁呀
掛住狙擊老貓 你哋唔覺佢少咗嚟財經台,呢張係J牙中最新聖物圖,我哋日日估佢有冇rip

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞