沈陣營第二百零二期 - 邊個話揸住現金一世揸兜

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
路>佬呀? 學下打字先上連登啦小朋友
肯駁我D point未姐護主犬, 成隻狗咁撚樣 忠心到
開戰就黎呀 唔好縮呀 單單打打冇撚用, 廢物
完全封鎖「走住黎屌冇hi用」後將隱藏所有該會員的主題、回覆及被引用回覆。如日後需解除封鎖,請於「帳號」內的「封鎖會員」中設定。

BYE
其實呢到擺明係圍爐post
唔鐘意呢到文化咪唔好入嚟囉
何解要咁核突呢

第日呢到要置頂未滿18歲請勿內進
EdUHK 有無攀石JJ?

仲要自like果吓先好笑,佢真係小學到呢!
開戰喎?
過嚟北海道同我打雪戰啦上連燈上到痴咗線
咪理佢啦
過黎呀成班狗咁撚樣, block完講出黎係好威威
你有本事咪講服我囉, 屌你 唔夠人講掩耳盜鈴

上邊幾個point等緊你, 冇人reply過
敢睇唔敢覆, 冇撚用, 做男人做到你咁死左去啦
等緊你覆呀傻鳩, 圍爐當自己係岩, 討論又唔敢, 活在自己世界
千祈唔好去nagoya,大伏
二世古
今年平平地試下去首爾high one
睇youtube D雪好似好硬
名冊
師父拎住本嘢嚟逐個沈
會唔會好多人?
二世古都唔知幾拋打,不嬲都係北海道最穩陣啦
自從有線拎咗聖物圖上去玩就
事既 本名冊係大師兄到應該她安全
一月中先去
去完返來包膠一下

朋友去過話山頂落嚟個段少人啲
山腳多人到仆街
又要同人嘈, 又要block人其實想點
求下你解鎖再表演你既邏輯係幾咁柒 同你講道理 唉唔撚理啦 你自己單機啦

摺埋你老母西開gp啦 上黎把閪咩? 你活在自己世界就岩嫁啦
講左幾多次唔好再提呢本野
一月穩陣,宜家我啲frds連白馬都奶嘢
一二月好啲嘅
追住嚟咬仲乜撚吖?
夠薑同我報點,睇吓你又幾撚叻囉
無人理佢
失敗嘅人只識追打人,永永遠遠唔會檢討自己點解咁失敗,放手啦傻瓜
拿唔好嘈住先, 你肯覆我未, 你講得服我就閃人唔搞事 露出胸部同你道歉又點話
自己碌上去睇

開頭又話唔好報倉, 人唔笑狗都吠, 我報10000000000點 夠未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞