沈陣營第二百零二期 - 邊個話揸住現金一世揸兜

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
\|/
Cfu \|/
\|/
張達明: 香港政府需要盡快徹查事件及作出公開解釋。
https://lih.kg/933487

根據美國文件,條女曾經同時獲入境處發出兩本特區護照
她這次是用第二本護照(即KJ0403962)入境加拿大,而並非用最新簽發的第三本護照(即KJ0479108)

講咁耐終於督到個要點出嚟
今舖真係現在全玩完了
一次過係全世界面前
爆哂贏國官方啲非法嘢
越揭越多 香港官方都有份一齊做
隨時累到特衰護照俾各國取消免簽
香港關係法

2018年12月07日 晚上錢錢錢內容記錄

常務理事內容J點
-- 自己救得一個得一個Jed / 救公公婆婆
-- 自己有87 97 07股災經驗Jed / 自己記憶力勝人一籌Jed
-- 自己識歷史又識經濟Jed / 自己係投資, 人地係投機
-- 自己基本分析好,只係大戶令市場扭曲 / 自己有果句講果句,唔怕大戶歪理當道Jed
-- 自己識心理學同行為學,EQ高過常人 / 自己既真正FANS,都係識思考既人Jed
-- 打手根本係唔識,成日跟我口水尾 / 打手根本係由頭輸到尾,跟足我一定贏
-- 打手屈鳩我,因為我打爛佢飯碗 / 打手呃鳩你,話唔入市就係輸,洗你個腦Jed
-- 打手係標題黨,以偏蓋全我既言論 / 打手連牛市熊市都未識, 聽佢地都多餘Jed
-- 一股不留逢彈就沽Jed / BLOOMBERG新聞鳩UP唔好信Jed / 支爆係騙局只會慢慢痛 / 大戶愈沽愈高愈買愈低
-- 大PUT要浸浸落等食29800,26800,22000唔識PUT係你問題Jed

全球新聞J點
-- 全球收水資產爆破 / 話左FED加息4-7次Jed / 12月加息美股等死Jed / 中國威脅論Jed / WINDOW DRESSING係騙局Jed
-- TRUMP係契弟老細性格 / 貿易戰捱得住就贏Jed / 貿易戰唔會和解Jed / 炒習TRUMP會Jed
-- 美債美元一齊爆Jed / 歐債意大利爆Jed / 油價升強美元 / 美匯上97見頂Jed / 人仔破7
-- 美元為王萬劍歸宗莫沽 / 人仔狂跌莫買 / 睇住人仔美金對大市影響Jed / 新興國走資大爆
-- 2018大通脹 / 黃金信我必升點穿都買Jed / 油價我係睇好

本地股市J點
-- 熊市大鑊過九七Jed / 熊二彈等年尾 / 將計就計短渣Jed / 明日大嶼係騙局 / 失業率大升
-- ELN ACCU CDS係大戶騙局 / 700我睇80蚊 / 內險內房內銀等仆街 / 本地銀業積唔荒好 / PE好撚高咪買
-- 亞爺去槓桿先死後生 / 亞爺貿易戰拖下先 / 亞爺引爆地產P2P泡沬 / A股爆完會好掂
-- 亞爺等睇2025底 / 亞爺救市係騙局 / 亞爺轉左無水莊 / 北水唔會買樓 / 資本新規影子銀行 / 國進民退
-- 賭贏EUGENE福臨門好撚爽 / 青姐係紅顏知己星星相惜 / TONY屈我係低鳩能
-- 英國王有撚經驗無人帶等死Jed / 我一股不留跑贏英國王幾條街Jed / 英國王科網倉美股倉死不改悔 / 英國王睇淡A股係唔撚識死
-- 大股回購係騙局 / 港匯套息走資 / 港匯拆雞棚 / 港紙脫勾上人仔 / 4:4:2港紙美金黃金Jed / 5仔恆生長PUT
-- 中原指數無代表性Jed / 樓市已經爆左逃生門已關Jed / 依家樓市好高槓桿Jed / 樓市死係因為北水走+去槓桿+大供應 / 地產商起納米樓焗年青人接貴貨 / AA叫你接貨係騙局Jed / 等睇銀行CALL窿Jed
-- 700/ 388/ 66/ 建行/ 平保/ 5仔/ 壽仔/ 舜宇/ 瑞聲/ 小米/ 吉利/ 眾安/ 恆大/ 內銀/ 內險/ 內房/ 本地銀/ 手機股/ 醫藥/ 賭股/ 亞里系 /好醫生全部都係騙局
-- 話左992業積好正Jed / 941,1038係好靚 / 長實係我大牛愛股 / 長沽買7300 7331

2018年12月07日 晚上錢錢錢內容記錄

唔該晒
樓王點睇師傅講嘅嘢
師傅早晨
\|/
\|/
\|/
\|/師父早晨
唔該晒H師兄
\|/師父
如果侵侵合埋眼做低香港,就係阿爺想要既野,正式提早結束一國兩制,唔知老美會唔會咁順攤,我最想睇到一車車權貴富二代抄家多d
\|/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞