Trump上任第一天的白宮工作清單

121 回覆
56 Like 2 Dislike
取消校園槍管都痴線

Splatoon校園版
取消校園槍管都痴線

Splatoon校園版

https://www.youtube.com/watch?v=A8syQeFtBKc
取消校園槍管都痴線

Splatoon校園版

https://www.youtube.com/watch?v=A8syQeFtBKc

解槍管
禁學校入面你面前有個學生開槍射死另一人
佢又望到你
你點知佢係犯人定自衛
做唔做低佢好?
做低左又比另一人見到又點?

做乜鳩

做乜鳩

On9 比老師拎槍 有冇諗過自己以前點樣恰鳩啲傻西老師,點樣針對啲仆街老師咩 老師都係人,你咪試下比個壓力爆煲既老師一把槍,睇下會發生咩事

on9係度鳩up有冇諗過你老豆當年射你落牆你就唔會係度扮聖人
你先知?你童年比教畜恰唔代表所有人都係教畜

唔比老師拎槍真係戇鳩,之前既校園槍擊案就係因為老師無槍先會俾渣槍既人控制同槍殺,你如果話受壓力要渣槍殺人係人都得啦,點會剩係得老師

如果真係禁到嘅之前校園槍擊案點黎呀
有心帶槍殺人嘅禁唔到
無心嘅就禁晒
結果咪有槍個批入去開無雙
學生老師零反抗能力

你知唔知點解美國人可以合法持槍?

美國憲法點解會有槍權班友識條鐵咩
點解個個都覺得取消禁槍區就係個個都可以帶槍返學
依家就係講緊,因為學校無武裝所以容易成為施襲對象,如果保安嗰啲可以佩槍或者老師都負啲責任,咁阻嚇力就大咗
本身你唔係諗住殺人又盛你帶槍把撚,佢嘅禁槍區係限制緊校方同保安,邊有可能會隨便畀學生帶槍返學

玩軍備競賽姐
兇徒將會帶更強大火力武器黎校園進行屠殺
而同學之間亦可能會互射

現實唔同打機
你強大火力都唔夠百幾支手槍黎講 比你拎埋RPG都唔得喇
同學之間的確係增加左風險既
不過所有野點都有好 就有壞

你本身無牌都唔可以隨便帶出街啦,而且好多時都有哂計劃,去到學校就開片,仲有唔少係街外人做嘅。根本壞人係法律不能限制嘅,要殺就殺,搞個禁槍區根本於是無補。

照大家咁講各國應該合法俾大家帶槍上飛機
萬一有人劫機大家都可以保護自己
大家話係咪先

on9 而家d學校係咪有security check確保到冇武器入到去?

反槍狗其實只係大班出事果陣有槍都會投降既懦夫
但佢地唔想俾人知道呢點所以死都要大家都無槍

玩軍備競賽姐
兇徒將會帶更強大火力武器黎校園進行屠殺
而同學之間亦可能會互射

現實唔同打機
你強大火力都唔夠百幾支手槍黎講 比你拎埋RPG都唔得喇
同學之間的確係增加左風險既
不過所有野點都有好 就有壞

你本身無牌都唔可以隨便帶出街啦,而且好多時都有哂計劃,去到學校就開片,仲有唔少係街外人做嘅。根本壞人係法律不能限制嘅,要殺就殺,搞個禁槍區根本於是無補。

照大家咁講各國應該合法俾大家帶槍上飛機
萬一有人劫機大家都可以保護自己
大家話係咪先

on9 而家d學校係咪有security check確保到冇武器入到去?

反槍狗其實只係大班出事果陣有槍都會投降既懦夫
但佢地唔想俾人知道呢點所以死都要大家都無槍

其實可唔可以喺學校大門整個金屬探測器或者x-ray運輸帶,好似過關咁
咁咪唔駛搞鎗權

其實地球真係咁脆弱咩
我唔覺 話香港暖 但外國而家負八度
有冇諗過係大陸d廠呢

一直都唔係講緊地球脆弱

地球一啲都唔脆弱, 等多十萬八萬年都會自己regulate番

係你班人類可唔可以係極端環境生存啫

地球係會自然修復,
但呢個過程人類未必捱得過

到時全人類一齊攬炒 大家再俾多啲力水搞亂個環境氣候

美國搞環保,支那不搞環保,味又系得個吉,害人害己肥了支那。
解槍管
禁學校入面你面前有個學生開槍射死另一人
佢又望到你
你點知佢係犯人定自衛
做唔做低佢好?
做低左又比另一人見到又點?

最後會冚美產

地球係會自然修復,
但呢個過程人類未必捱得過

到時全人類一齊攬炒 大家再俾多啲力水搞亂個環境氣候

美國搞環保,支那不搞環保,味又系得個吉,害人害己肥了支那。

學黃子華話齋,你慳水慳足成世都唔夠樓下爆一次水喉晒水

認同 有老師保安可以持槍阻嚇性大左 當然唔好處係有槍牌嘅學生都帶得帶一定危險性

除咗大學生,有幾多學生可以有槍牌?

On9 比老師拎槍 有冇諗過自己以前點樣恰鳩啲傻西老師,點樣針對啲仆街老師咩 老師都係人,你咪試下比個壓力爆煲既老師一把槍,睇下會發生咩事

佢係壓力爆煲要射鳩人既,理撚得你禁槍令咩,咁撚死腦筋

認同 有老師保安可以持槍阻嚇性大左 當然唔好處係有槍牌嘅學生都帶得帶一定危險性

除咗大學生,有幾多學生可以有槍牌?

佢係壓力爆煲要射鳩人既,理撚得你禁槍令咩,咁撚死腦筋

警察又可以壓力爆煲,軍人又可以壓力爆煲,解款員又可以壓力爆煲,玩撚曬啦你 坐飛機機師又壓力爆煲一野撞埋山,一個唔覺意撞落幢樓死多百鳩幾人,不如禁飛啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞