Trump上任第一天的白宮工作清單

121 回覆
56 Like 2 Dislike

除咗大學生,有幾多學生可以有槍牌?

On9 比老師拎槍 有冇諗過自己以前點樣恰鳩啲傻西老師,點樣針對啲仆街老師咩 老師都係人,你咪試下比個壓力爆煲既老師一把槍,睇下會發生咩事

on9係度鳩up有冇諗過你老豆當年射你落牆你就唔會係度扮聖人
你先知?你童年比教畜恰唔代表所有人都係教畜

其實你係咪睇唔明人地講咩
氣候政策dllm 我真係代啲北極熊多謝哂你呀

遲d可能會見到北極熊屍體係大海度漂浮

收檔la 傻西
環保撚阻撚住晒

自私撚你就阻撚住哂
氣候政策dllm 我真係代啲北極熊多謝哂你呀

氣候政策

on撚9

北極熊死對大部分人嚟講都係wfc

要講都講水位上漲令陸地減少啦

相信呢套氣象迷既我,從另一個角度,
可以睇到更多極端天氣,郁下就五級颱風,時雨量再創新高,都幾期待既
just watch the world burn

收檔la 傻西
環保撚阻撚住晒

自私撚你就阻撚住哂

其實人類活動根本就係自私

氣候政策

on撚9

可以睇到更多極端天氣,郁下就五級颱風,時雨量再創新高,都幾期待既

其實地球真係咁脆弱咩
我唔覺 話香港暖 但外國而家負八度
有冇諗過係大陸d廠呢
召喚會員donald侵

氣候政策

on撚9

冇意思 根本冇有力嘅證明到呢樣有因果關係同推動全世界去做

呢樣野唔係全世界一齊做就冇用
侵侵氣候政策背後動機係咩?
會唔會其他國家wfc所以佢先cut資源? 因為改變地球氣候孤掌難鳴,得美國做=倒錢落海
快d打WW3啦
佢係咪主張日本應該擁有核武?
會唔會其他國家wfc所以佢先cut資源? 因為改變地球氣候孤掌難鳴,得美國做=倒錢落海

佢幕後或者佢本人簡唔信呢套,
雖然我都認同做左都係無補於事
佢係咪主張日本應該擁有核武?

國務卿都話唔認同,估計無左回事

佢幕後或者佢本人唔信呢套,
雖然我都認同做左都係無補於事
取消醫保係咩原因?奧巴馬d心血無哂
遊說人員係咪啫係lobbyist?

其實佢哋係做啲咩

政治sales
收錢sell政策
佢主張掘油
但呢幾日tesla個股價又升

聽美國同事講過無乜用
佢話正常美國人無論係公司定家庭因素都有一定有醫療保, 根本唔需要政府果個

trump可能覺睇到實際幫到既人好少, 但就支出好多, 所以cut

需要我都覺obama care係好差,不過失業而唔係最窮果班其實係無醫保,唔係一定有
Politician 9up啫

聽美國同事講過無乜用
佢話正常美國人無論係公司定家庭因素都有一定有醫療保, 根本唔需要政府果個

trump可能覺睇到實際幫到既人好少, 但就支出好多, 所以cut

需要我都覺obama care係好差,不過失業而唔係最窮果班其實係無醫保,唔係一定有

btw個人覺得保險醫療仲差過公費醫療

聽美國同事講過無乜用

利申: 上網聽人9up

啲人平時買啲垃圾醫療保, 得個"便"字, 其實咩都唔包

obama care強制人買番啲正常醫保, 但係自然會貴左

氣候政策

on撚9

其實地球真係咁脆弱咩
有冇諗過係大陸d廠呢

一直都唔係講緊地球脆弱

地球一啲都唔脆弱, 等多十萬八萬年都會自己regulate番

係你班人類可唔可以係極端環境生存啫

氣候政策

on撚9

其實地球真係咁脆弱咩
有冇諗過係大陸d廠呢

一直都唔係講緊地球脆弱

地球一啲都唔脆弱, 等多十萬八萬年都會自己regulate番

係你班人類可唔可以係極端環境生存啫

地球係會自然修復,
但呢個過程人類未必捱得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞