Trump上任第一天的白宮工作清單

121 回覆
56 Like 2 Dislike
當日撐侵侵班支那狗比人槍決左未

認同 有老師保安可以持槍阻嚇性大左 當然唔好處係有槍牌嘅學生都帶得帶一定危險性

除咗大學生,有幾多學生可以有槍牌?

On9 比老師拎槍 有冇諗過自己以前點樣恰鳩啲傻西老師,點樣針對啲仆街老師咩 老師都係人,你咪試下比個壓力爆煲既老師一把槍,睇下會發生咩事

on9係度鳩up有冇諗過你老豆當年射你落牆你就唔會係度扮聖人
你先知?你童年比教畜恰唔代表所有人都係教畜
全國殺戮日
凡事有兩面.

On9 比老師拎槍 有冇諗過自己以前點樣恰鳩啲傻西老師,點樣針對啲仆街老師咩 老師都係人,你咪試下比個壓力爆煲既老師一把槍,睇下會發生咩事

on9係度鳩up有冇諗過你老豆當年射你落牆你就唔會係度扮聖人

唔比老師拎槍真係戇鳩,之前既校園槍擊案就係因為老師無槍先會俾渣槍既人控制同槍殺,你如果話受壓力要渣槍殺人係人都得啦,點會剩係得老師

如果真係禁到嘅之前校園槍擊案點黎呀
有心帶槍殺人嘅禁唔到
無心嘅就禁晒
結果咪有槍個批入去開無雙
學生老師零反抗能力
指示財政部長把中國大陸指定為匯率操縱國

呢個做咗先啦仆街侵侵
又去中東打聖戰
做實事
In 侵侵 we trust

唔比老師拎槍真係戇鳩,之前既校園槍擊案就係因為老師無槍先會俾渣槍既人控制同槍殺,你如果話受壓力要渣槍殺人係人都得啦,點會剩係得老師

如果真係禁到嘅之前校園槍擊案點黎呀
有心帶槍殺人嘅禁唔到
無心嘅就禁晒
結果咪有槍個批入去開無雙
學生老師零反抗能力

你知唔知點解美國人可以合法持槍?
侵侵做實事

玩軍備競賽姐
兇徒將會帶更強大火力武器黎校園進行屠殺
而同學之間亦可能會互射

現實唔同打機
你強大火力都唔夠百幾支手槍黎講 比你拎埋RPG都唔得喇
同學之間的確係增加左風險既
不過所有野點都有好 就有壞

你本身無牌都唔可以隨便帶出街啦,而且好多時都有哂計劃,去到學校就開片,仲有唔少係街外人做嘅。根本壞人係法律不能限制嘅,要殺就殺,搞個禁槍區根本於是無補。

照大家咁講各國應該合法俾大家帶槍上飛機
萬一有人劫機大家都可以保護自己
大家話係咪先

on9 而家d學校係咪有security check確保到冇武器入到去?

真係有,入學校要過機架
點解連NAFTA都退?
遊說人員係咪啫係lobbyist?

其實佢哋係做啲咩
氣候政策dllm 我真係代啲北極熊多謝哂你呀
佢咩人都未提名內閣又未搞好就搞咁多大動作 有起事真係咩都唔掂

遲d可能會見到北極熊屍體係大海度漂浮

氣候政策
呢D咪做實事為國為民lo

你同北極熊有親?

遲d可能會見到北極熊屍體係大海度漂浮

氣候政策

on撚9

北極熊死對大部分人嚟講都係wfc

要講都講水位上漲令陸地減少啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞