垃圾太平道獸醫,我屌你老母

85 回覆
71 Like 1 Dislike
上個月我主人因為腎衰竭要吊鹽水,本來睇開香港貓醫院但咁啱新年假佢地唔開,所以𨍭咗去太平道。

唔講太平道啲醫生有冇料到,因為上面巴打都講咗。我想講係佢地嘅admin同樣垃圾。

每日有三節時間探住院寵物,嘩原來唔使登記基本到時間人人都入得病房,如果我係一個傻佬抱走貓貓或亂餵嘢食完全冇人知

我見貓貓個膠盆冇貓沙,問姑娘,然後佢答:哦,咁我轉頭幫你開包.... 好明顯,即係要收錢,我唔介意比,但係常識都知貓貓去完廁所要"wear"沙,佢地係咪應該一開始話比主人知貓沙要收費而唔係要主人發現先提供?

貓貓係香港貓醫院已照超聲波,record亦都send咗去,佢地第二日打嚟話佢地都要照超聲波所以要先幫貓貓禁食,我話唔照因為之前巳照過,同埋貓貓已經成個星期冇乜點食野我唔想佢再辛苦。佢地同意唔照。晏晝去探貓貓見禁食個牌仲掛起貓貓籠外,問姑娘佢話佢地跟電腦record所以我可以比嘢食隻貓,我承認果一刻我大意冇留意佢地比水貓貓飮,到夜晚再去見到都係冇水飲問姑娘先比個dou你自己去加水,講緊我隻貓係腎衰竭,冇水飲同殺咗佢有乜分別!!!

最後決定快啲出院,我寧願返屋企等貓貓舒服啲(雖然佢最後都去咗彩虹橋 )

Sorry,太長,實在不吐不快
本身窮 點都睇非牟利先
搞唔掂先轉
新年時,我主人患泌尿道症候群

凌晨時份我見主人好似就黎要收皮咁,睇開間獸醫無開,
迫切之下要睇24小時獸醫所以要去太平道
搞掂左之後要留院
足足住撚住撚左七日,期間係咁打黎話要驗乜驗乜,又話唔俾出院,情況嚴重
好啦!我信你,你係醫生

住到第六,七日見佢好似愈住衰,無黎精神,
我堅決要出院去睇返睇開既獸醫
屌佢老母,我俾睇開既獸醫睇個下太平道開D藥,
獸醫叫我即時停止再餵呢D藥,原來開埋D勁撚重手既藥
食撚到我主人溫溫鄧鄧,獸醫話再食會更差

依家轉左藥有返晒精神,已經好返咁濟

太平道足足屈左我二萬幾蚊
不過都要多謝凌晨時救左我隻貓....
算....只係想講,之後既處理屈錢手法真係好仆街
其實搵蘋果或者東張西望,有無可能幫佢宣揚下佢地既醫德
其實搵蘋果或者東張西望,有無可能幫佢宣揚下佢地既醫德

佢呢d仆街,駛驚你傳媒
其實愛協獸醫都唔錯
唔講佢殺動物的話
新界西去邊睇好?我都要留意定
維多利好唔好?
錢唔怕比,怕佢亂up想賺錢
間野叫太平道?
維多利好唔好?

元朗嗰間就出咗名係黑店
朋友隻貓有外傷入去,初頭話比新野佢用,話對傷口好乜乜乜。入去原本來比佢哋用咗來試儀器,麻醉咗三次 之後突然暴斃死咗!!隻貓壯年唐貓,本身身體好好。重要使佢三皮幾野!!
我隻芝娃娃睇九龍城柏域葉醫生,係做寵物生意朋友介紹,聽佢講同診所嘅劉醫生同向醫生仲叻,不過我隻狗絶育時卜中葉醫生,全診所不論醫生同護士都好好,睇得出係真心鐘意動物,我隻狗狗做完手術對佢地啲藥太大反應,打返去佢地好耐心答,手術後傷口埋得好靚,maru(我隻狗)好鐘意佢地(有兩三個護士仲幾靚)

真心介紹俾大家
維多利好唔好?

元朗嗰間就出咗名係黑店

係真唔係,咁去邊間最好?
好既出遠d都唔怕
之前我隻狗突然兩隻後腳都郁唔到
帶左去睇太平道
嗰醫生話佢唔記得左邊節脊骨有裂縫
唔知點樣整到條神經線
嗰陣喊到聽唔入耳唔係記得好清楚
話如果唔做個手術就等死
所以後尾都照做
個手術4萬幾

新界西九龍有無邊度公認高質,唔亂呃錢
諗起都想屌多次佢地老母
我有隻貴婦仔,佢就比較百厭成日周圍跳。兩歲果陣,有次番屋企發現佢又唔跳,抱又叫痛,咁就帶佢去睇醫生。仆街,個醫生話我隻狗就黎永遠郁唔到,要做個十幾萬既手術,係啲骨到加野先得。屌你,十幾萬咁撚貴緊係唔做,然後再帶佢去九龍城動物醫院睇多次。果到啲醫生幫我隻狗按兩野再比啲止痛藥佢食,番到屋企無幾耐就好番,到依家十歲又跳又跑都無事。
諗起都想屌多次佢地老母
我有隻貴婦仔,佢就比較百厭成日周圍跳。兩歲果陣,有次番屋企發現佢又唔跳,抱又叫痛,咁就帶佢去睇醫生。仆街,個醫生話我隻狗就黎永遠郁唔到,要做個十幾萬既手術,係啲骨到加野先得。屌你,十幾萬咁撚貴緊係唔做,然後再帶佢去九龍城動物醫院睇多次。果到啲醫生幫我隻狗按兩野再比啲止痛藥佢食,番到屋企無幾耐就好番,到依家十歲又跳又跑都無事。

第一次睇果到就係太平道
其實格離勝利道已經有間24唔一定去太平道比人㩒住搶
諗起都想屌多次佢地老母

第一次睇果到就係太平道

屈錢屈得咁明顯
愛協 npv邊個好d
之前隻貓佢話救唔返最後打左針唔會誤診掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞