[INNER CIRCLE] WINNER討論區(9) - 姜金宋李約定海藍人魚過聖誕!黎多次冬季回歸啦!

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
大眼好可愛
次長係咪醉咗
Rap住講感想
人歌一位粗卡
哇!!!!!型到爆啊
mino段rap
一開始就係講incir 之後係成員
#아낙네 #FIANCE3rdWIN
專輯 138
SNS 3500(滿分)
事前投票 54
ON-AIR 300
音源 5500(滿分)
總分 9492
mino近排好似有啲作狀
係咪得我覺得
Solo個時拎返啲rapper氣勢出黎姐
琴日encore舞台禁住自己個激動mode
一轉身啲dancer笑左
sbs好似唔會po encore stage

好似係勁到delay既幾分鐘都將新西編輯冇埋
或者已經入左廣告 希望佢放啦 應該會聽到依句
佢地真係好識感恩 會記係個心一世
181209 SBS 人氣歌謠 一位Rap獲獎感言

yo
first of all
inner circle inner circle
我的禮物 我的靈魂
就是我的全部
隊長昇潤 我們昇勳 秦禹哥也是winner的全部
man i love you
辛苦的team mino 經紀人 造型師 staff們
沒有承炫 孝靜也就沒有我
恩依姐姐 智旭哥代表
還有我的家人們
恩智姐姐 別再哭了
稍等一下
go high-tech go crazy engineers and 作曲家哥哥們
還有曾經牽起微不足道的我的
手中有劣質trophies的楊阿伯幾
在感動的危機中得到了正確答案
我繼續 go engineers 無所畏懼
全家人也是WINNER也是
不論用什麼話都難以言表的
這個絕對成功
go with my team with my innercircle
181209 fromyg 更新:

MINO’ S comments (through rapping) afterwinning No 1 of SBS lnkigayo !!Witty MINO

宋旻浩SBS人氣歌謠1位感想rap!!Sense精MINO

#MINO #미노 #宋旻浩 #WINNER #위너 #XX_ mino #아낙네 #FIANCE #NO1 #SBS_人氣歌謠#2018 _12_ _09 #YG
覺得老楊近排係咁讚佢地
你試下開佢個ins望會發現件好得人驚既事
就係連住4個新po都係講winner架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞