[INNER CIRCLE] WINNER討論區(9) - 姜金宋李約定海藍人魚過聖誕!黎多次冬季回歸啦!

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
今個月既melon買得抵啊
一次過刷MINO同WINNER新歌同投票
黎啦!!!!!
12月新歌 2月正規!?!?
第一次見佢地廠景拍mv覺得好神奇有趣

2月之後既正規聽住先

咁12月都唔使咁大壓力
戲肉在二月
但個mv感覺好奇怪
唔好再搵嗰個外國導演拍就得
有種好新鮮既感覺
fromyg更新:

NEXT IS WINNER !!! 根據眾多INCIR們的請求
WINNER的3輯正規專輯延期到海外巡演結束的明年2月 但今年12月想要先公開情感爆滿的SINGLE歌曲 想送給WINNER和INCIR們2018最棒的年末....

Having considered numerous requests from ICs, we decided to postpone the release of WINNER’s 3rd full-length album to top of next year (after February when overseas tour end), and instead will first release a new single this December to make the 2018 year-end the best and happiest ones for WINNER and ICs .... #WINNER# #WINNER# #COMINGSOON# #YG#
睇怕要bk定4月去韓國

剩係望個景覺得完全唔係我地見過既winner
不過感覺好好 其實我好期待佢地試新野
而家先睇到fromyg個po
個mv真係有啲怪
肯定係因為你見唔到有女同有車啦
真係好新鮮
連首歌都有陣sm味
有啲shinee feel
得一個shot又唔使咁快下定論
不過佢地出咩我都有信心既
但聽10秒都覺得好聽
其實好想佢地岀日巡a song for you嘅韓文
但真係愈出愈青春feel
想當年要佢地出首快歌係幾難既一件事
Hahaha但我覺得好聽既
有啲神奇啫
我想佢地正正經經出返個日文版
唔太似
嗰首係band style
呢首聽落似電音
不過係輕快就真
兩樣都想 但感覺yg無打算岀
睇黎真係會美巡順便拍正規專輯同mv
返黎之後正規cb
如果唔係2月 推到最遲都補底係4月4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞