[INNER CIRCLE] WINNER討論區(9) - 姜金宋李約定海藍人魚過聖誕!黎多次冬季回歸啦!

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
5個喇 佢又po咗嘢
繼續keep住到CB係OK的
12月真係出歌同埋去完巡演返黎真係出正規專輯 就原諒佢一陣
yginnercircle更新:

#THANKUINNERCIRCLE 收到黃鶯Incir滿滿的💙💙愛💙💙 #FIANCÉ 獲得了本週SBS #人氣歌謠 1位🥇 #FIANCE3rdWIN 謝謝大家! Incir果然是#MINO 的主人公 #宋旻浩#XX #XX_mino #FIANCÉ #WINNER #WINNER @official_mino_
笑死見到一堆飯表示.......
MINO叫老豆做老豆 老豆表示話叫哥得

如果你真係對W好 其實叫你親爸親哥又有咩所謂啊
https://www.instagram.com/p/BrKSZbPH3Bv/
181209 fromyg 繼續更新:

得1位心情好的宋旻浩!!
楊阿伯幾?就叫楊哥吧

Happy MINO after winning No1.
Yang (adopted) Father ? Let’s just go with Yang (adopted) Brother

#MINO #MINO #宋旻浩 #WINNER #WINNER #XX_mino #아낙네 #FIANCÉ #NO1 #SBS_人氣歌謠 #2018_12_09 #YG
平時又唔見楊社長你po得咁密
一陣簽售??? 住野食?
winnercity po左mino段rap啦
應該係最岩意思既譯本黎
如果你聽完FEAR 再黎睇依段rap 就會喊埋出黎

181209 winnercity【INS】更新:

[✨專業MINO✨] First of all,inner circle 人魚circle(人魚韓語發音和inner類似) 我的禮物 我soul 反正就是我的全部
隊長昇潤,我們昇勳,秦禹哥也,WINNER全部,Man, I love you

沒有辛苦的TEAMWINNER 經紀人們 STYLIST STAFF們 成煥孝靜的話,也就沒有我
恩伊努那,在旭哥,代表nim,還有我的家人們,恩智努那,別再哭了

Go Hitech Go Crazy Engineers and 作曲家哥哥們
抓住微不足道的我的那位的手,把獎杯們送到您手上,
因為楊阿伯幾在看著我

得到了正確答案 我會一直在繼續go 現在已經無所畏懼
2019年也,會像今天這樣的日子,讓任何人也不能說任何話的,保障的成功
with my TEAM, with my INNER CIRCLE
Mino最近成日伸俐舔唇
係咪因爲個環
因為係認叻呢一part佢係唔會執輸
Yoon coming soon
搵人睇實聽朝teaser
好心動想去韓國睇winner
Winner要上idol room喇
Jtbc一陣會vlive直播!!
啊哇嗚 回歸實感
唔好又錄完兩個月之後先播
IDOL ROOM 12月18號
快到傻 估唔到下星期就播
頭先vlive超正
連住cb好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞